23.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI HUNEDOARAFOTO / VIDEO | Sute de oameni au protestat la Deva împotriva...

FOTO / VIDEO | Sute de oameni au protestat la Deva împotriva noilor restricții anti-COVID

Publicat în

spot_img
spot_img

Sute de persoane, majoritatea fără mască de protecție, au protestat luni seara în municipiul Deva împotriva restricţiilor anti-COVID impuse de autorităţi.

Protestatarii au mărșăluit pe mai multe artere principale din oraș și s-au oprit și în fața statuii lui Decebal din centrul municipiului, scandând: “Libertate!”, “Deva suntem noi!”, “Trăiască, trăiască, Moldova, Ardealul și Țara Românească!” și alte lozinci.

Articole recente

Expoziții, conferințe și dezbateri sub umbrela creativității la Festivalul ZAIN din Cluj-Napoca

În 2022, ZAIN este despre viitorul muncii și cum va arăta el.

Sibiu a fost, timp de două zile, capitala IT-ului românesc, cu ocazia Sibiu Innovation Days

Sibiu Innovation Days este un reper pe harta inovației din România, jucând un rol important în dezvoltarea rețelelor de colaborare între specialiști din industrie, administrație și comunitatea de cercetare academică.

Astra Film Festival 2022, teleportare în viitor cu filme imersive și proiecții Full DOM la Sibiu

Cea de-a XXIX -a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Sibiu, Astra Film Festival, se va desfășura  anul acesta între 9 și 16 octombrie.

Primăria Timișoara pregăteşte cea mai mare investiţie realizată până acum în termoficarea centralizată din oraş

Consiliul Local a adoptat, vineri, proiectul prin care cofinanţarea din bugetul local destinată acestei achiziţii este estimată la 1 milion de lei.

Mai multe articole de același fel

Branding local cu implicarea comunității în Hațeg

Scopul proiectului îl reprezintă creșterea capacității Asociației de Turism Retezat de a se implica în dezvoltarea și promovarea orașului Hațeg.

Colaborator al Știrilor Transilvaniei, medaliat de Președintele României

Daniel I. Iancu, cercetător științific în cadrul Secției de Istorie și Artă a Muzeului Civilizației Dacice și Romane Deva și colaborator al portalului Știrile Transilvaniei, va fi medaliat de Președintele României, Klaus Iohannis, cu Medalia Aniversară Centenarul Marii Uniri