Un accident rutier grav a avut loc marți, în Lupeni. Un tânăr de 25 de ani și-a pierdut viața și altul, de 30 de ani, a fost rănit grav după ce autoutilitara în care se aflau a intrat într-un stâlp.

“Echipele ISU Hunedoara au găsit în autoutilitară un tânăr de 25 de ani inconştient şi încarcerat. Şoferul autovehiculului, un bărbat în vârstă de 30 de ani, a primit îngrijiri medicale şi a fost transportat cu multiple traumatisme la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Lupeni. Concomitent cu operaţiunile de descarcerare, personalul medical al SAJ şi paramedicii SMURD au încercat stabilizarea tânărului prins în autovehicul. Victima a intrat în stop cardio-respirator şi în ciuda eforturilor pentru resuscitarea acesteia nu a răspuns la manevre”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

Pompierii s-au asigurat că nu există pericolul izbucnirii unui incendiu la locul producerii accidentului. La locul accidentului au intervenit două echipaje de pompieri pentru descarcerare şi prim ajutor şi două echipe ale Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara.

(FOTO: ISU Hunedoara)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania