Consiliul Județean (CJ) Sibiu a anunțat miercuri că a reluat lucrările pentru extinderea drumului judeţean 106 C Sibiu – Cisnădie, tronsonul cuprins între ieşirea din municipiul Sibiu şi podul de peste pârâul Seviş inclusiv.

În luna aprilie vor continua lucrările de relocare a reţelelor de apă-canal, electrice și de telecomunicații, şi se vor realiza casetele pentru fundaţia drumului. Totodată, se vor finaliza lucrările la podeţul de la km 3+300 km.

De asemenea, vor fi reluate lucrările la podul peste pârâul Seviş unde se va realiza stratul de uzură la trotuare, rampele înainte şi după pod care se vor finaliza odată cu sistemul rutier proiectat, asfaltarea pe DJ 106C, iar la sfârşit va fi montat parapetul de protecţie.

Circulaţia pe DJ 106 C Sibiu – Cisnădie se desfăşoară în zonele restricţionate pe o singură bandă.

“Apelăm la înţelegerea tuturor participanţilor la trafic, şi în special la înţelegerea locatarilor din Cartierul Arhitecţilor pentru disconfortul creat de lucrările de extindere a drumului. Însă, îi asigurăm că la final vom avea un drum modernizat, ceea ce va conduce la fluidizarea circulaţiei rutiere în zonă”, a transmis președintele CJ Sibiu, Daniela Cîmpean.

Termenul de finalizare a lucrărilor a fost prelungit până la data de 15 noiembrie anul acesta, conform ultimului act adiţional încheiat cu constructorul.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania