fbpx
3.7 C
Cluj-Napoca
AcasăEVENIMENTFetiţă de 12 ani din Sângeorz-Băi, în stare gravă după ce s-a...

Fetiţă de 12 ani din Sângeorz-Băi, în stare gravă după ce s-a accidentat la şcoală

Publicat în

spot_img
spot_img

O fetiţă de 12 ani din Sângeorz-Băi este în stare gravă după ce s-a accidentat la şcoală, incidentul având loc miercuri după-amiază, potrivit datelor transmise de către purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Bistriţa-Năsăud, Ciprian Păcurar.

„Echipajele medicale SAJ ajunse la locul solicitării au găsit fetiţa de 12 ani inconştientă, cu un traumatism cranian grav şi în episoade de convulsii repetate”, a informat reprezentantul Ambulanţei.

Fetiţa a fost stabilizată şi s-a cerut intervenţia elicopterului SMURD, care a preluat victima pentru a fi transportată la o clinică de specialitate din Târgu Mureş.

Din primele informaţii, fetiţa ar fi căzut pe scări.

Incidentul s-ar fi produs în urma unui conflict cu un elev mai mare, potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

„Din primele verificări, s-a stabilit faptul că, în pauza dintre cursuri, un minor de 14 ani domiciliat în Sângeorz-Băi, în urma unui conflict verbal, ar fi agresat fizic o minoră în vârstă de 11 ani din Ciceu Mihăieşti. În urma agresiunii, victima ar fi căzut pe coridorul şcolii, rămânând inconştientă”, a precizat IPJ.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Adrian Meitner

Articole recente

”Timișoara Muzicală” își va deschide peste câteva zile porțile, în capitala Banatului

Opera Gala, Turandot sau Otello sunt doar câteva dintre spectacolele de operă la care timișorenii și nu numai își pot cumpăra deja bilete, în vreme ce Filarmonica Banatul este pregătită să pună în scenă o serie de recitaluri și concerte simfonice care cu siguranță vor satisface și cele mai exigente pretenții ale melomanilor.

Corona Braşov a câştigat titlul de campioană la hochei

CSM Corona Braşov a câştigat, miercuri seara, Campionatul Naţional de hochei pe gheaţă şi a realizat o triplă istorică, după ce în acest an a cucerit Cupa României şi s-a impus în competiţia regională Erste Liga.

Corvinul Hunedoara s-a calificat în finala Cupei României

Finala Cupei României va avea loc pe 15 mai, la Sibiu.

O tânără din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional „Ilie Micu” de la Sibiu

Gabriela Silvia Vişinescu de la Şcoala Populară de Arte din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional de Interpretare Vocală "Ilie Micu" din Sibiu, secţiunea Muzică uşoară, care a avut loc la Sala Thalia.

Mai multe articole de același fel