13.7 C
Cluj-Napoca

Președintele CJ Timiș: Voi vota din nou pentru ridicarea carantinei care vizează Timișoara și comunele periurbane

Publicat:

Președintele Consiliului Județean (CJ) Timiș, Alin Nica, a anunțat marți seara că va vota din nou pentru ridicarea carantinei care vizează Timișoara și comunele periurbane.

Alin Nica spune că, în locul măsurilor restrictive, ar trebui aplicate măsuri eficiente pentru prevenirea infectării cu COVID-19.

“Sper ca măcar acum, după toate explicațiile date și semnalele de alarmă pe care le-am tras, să reușim să luăm împreună o decizie corectă și să oprim prelungirea inutilă a măsurilor restrictive ineficiente. Județul Timiș are cele mai multe persoane vaccinate din țară. Asta în condițiile în care am fost de fiecare dată printre ultimii la alocările de vaccinuri la nivel national. Nu pot să nu mă întreb de ce suntem terorizați cu masuri restrictive în loc să aplicăm împreună măsuri eficiente de a lupta cu pandemia. Așa cum am spus de fiecare dată, sunt foarte conștient și preocupat de pericolul reprezentat de pandemia Covid-19. Nicio clipă nu am propus și nu am susținut măsuri care să dăuneze oamenilor. Eu am cerut un singur lucru: ca responsabilii din administrație să își folosească creierul, nu “mușchii”. Pentru unii poate e greu, dar zic că ar trebui să facă acest efort”, a declarat președintele CJ Timiș.

Din aceeași categorie

spot_img

Articole recente

spot_img