fbpx
12.7 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIEPreşedintele CJ Sibiu anunţă că va plăti amenda, după ce a stat...

Preşedintele CJ Sibiu anunţă că va plăti amenda, după ce a stat fără mască alături de Raluca Turcan într-o remorcă

Publicat în

spot_img
spot_img

Preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean, anunţă că va plăti amenda pentru că a stat fără mască alături de Raluca Turcan într-o remorcă. ”Am greşit şi timp de câteva minute am dat masca jos chiar dacă nu făceam efort fizic”, a transmis Daniela Cîmpean.

”Nu a fost nimic extraordinar în această întâmplare: chiar am greşit şi timp de câteva minute am dat masca jos chiar dacă nu făceam efort fizic. Nu a fost rea voinţă şi nu a fost nici măcar cu intenţie. O recunosc deschis şi îmi asum această greşeală. Voi plăti, desigur, amenda, ca oricare cetăţean care încalcă o regulă, fie că e vorba de trecut în grabă când semaforul este roşu sau de lipsa măştii pentru câteva minute. Si voi fi mai atentă decât am fost până acum, aşa cum suntem cu toţii”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean.

Aceasta s-a arătat însă dezamăgită că, din toată acţiuna de sâmbătă şi din efortul voluntarilor,  nu a rămas decât discuţia despre fotografia fără mască.

”Nu ştiu dacă într-un an de pandemie vouă vi s-a întâmplat să uitaţi de mască… Poate că nu, şi aş fi bucuroasă ca eu să fiu una dintre putinele excepţii negative… Pentru că eu, sinceră să fiu, am mai uitat de câteva ori, ca şi cele câteva minute de sâmbătă, că masca trebuie să ne însoţească în fiecare clipă. Deşi o port la birou, deşi o port mereu în spaţii publice, într-o dimineaţă am făcut câţiva paşi pe stradă, fără mască. La fel ca sâmbătă, pentru simplul fapt că am uitat. M-am corectat de îndată şi m-am gândit că abia aştept să se termine odată, că mai e puţin. Deja se vede luminiţa de la capătul tunelului şi o să revenim curând la viaţa normală. (…)

Nu forţa, nu acuzele, nu amenzile vor schimba România, ci dorinţa noastră de a vedea în celălalt un OM”, a  mai scris Cîmpean.

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a fost fotografiată într-o remorcă, fără mască de protecţie, alături de preşedintele CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, şi alte şase persoane, între care un copil. Imaginile au fost surprinse la acţiunea de împădurire care a avut loc sâmbătă, iar unul dintre participanţi este internat în spital cu coronavirus. 

Raluca Turcan, ministrul Muncii, afirmă că a solicitat să fie amendată pentru cele „câteva momente” în care nu a purtat mască la acţiune de împădurire de la sfârşitul săptămânii trecute

Adrian Meitner

Articole recente

CLICK PE VIAȚĂ | Tânăra artistă Luana Toader, despre planurile de viitor și parcursul profesional

Invitata podcastului de astăzi are un cumul de îndeletniciri, în curând va fi absolventa...

”Marșul pentru viață” – un eveniment ce vine în sprijinul femeilor însărcinate

Tema ediției din acest an este ”construim împreună pentru viață” și a fost inspirată de situația care a dus la moartea Alexandrei Ivanov, o mamă în vârstă de 25 de ani căreia nu i s-au acordat îngrijirile medicale necesare în urma unui avort spontan.

Dominic Fritz: Am semnat parteneriatul cu IFC, divizia de dezvoltare a Băncii Mondiale pentru un nou spital municipal la Timișoara

Dominic Fritz face primul pas pentru construirea unui spital nou în Timişoara

ADR Centru a lansat proiectul pentru finanțarea infrastructurii și serviciilor educaționale din învățământul primar și secundar obligatoriu

Peste 16 milioane euro sunt alocați pentru finanțarea infrastructurii și serviciilor educaționale

Mai multe articole de același fel