Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, s-a vaccinat vineri împotriva COVID-19 cu AstraZeneca și a amintit că în municipiu și în județul Timiș sunt mii de locuri libere pentru acest vaccin, astfel încât cei care vor să se vaccineze o pot face rapid pentru că nu există listă de așteptare.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

“M-am vaccinat cu Astra Zeneca pentru că este un vaccin sigur și eficace. În județul Timiș și în Timișoara sunt mii de locuri libere pentru acest vaccin. Dacă faceți rezervarea azi, vă puteți vaccina poimâine, nu există listă de așteptare!”, a declarat primarul Timișoarei.

Dominic Fritz s-a arătat îngrijorat că ritmul de înscriere la vaccinare a încetinit și câteva centre nu funcționează la capacitate maximă pentru că locurile nu sunt ocupate.

“Este alegerea fiecăruia dacă se vaccinează sau nu. Dar este evident că doar prin vaccinare masivă și rapidă vom trece peste această pandemie. Iar noi, cei din Timișoara și județul Timiș, avem acum șansa să fim primii care atingem imunizarea de masă și care ne va permite să trăim din nou o viață normală. Medicii și asistentele în centrul în care m-am vaccinat azi, de pe intrarea Doinei, sunt extrem de empatici și nu a fost decât o mică înțepătură. Pune și tu umărul pentru Timișoara! Dacă ești deja vaccinat, vorbește azi cu un prieten sau o rudă și încurajează-i să se înscrie acum – programare.vaccinare-covid.gov.ro. Dacă ești în vârstă și nu te poți înscrie, te pot ajuta cei de la Direcția de Asistență Socială. Sună la 0356/406517 și asistenții noștri te vor înscrie pe platformă și te vor și programa”, a transmis Dominic Fritz.

(FOTO: Facebook / Dominic Fritz)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania