13.7 C
Cluj-Napoca

Omul cu o avere uriașă spune că NU se vaccinează împotriva Covid-19

Publicat:

Al doilea cel mai bogat om din lume, Elon Musk a avut recent o postare pe contul de Twitter încercând să-și clarifice poziția referitoare la vaccinarea împotriva Covid. Asta după ce a stârnit controverse luna trecută, punând la îndoială siguranţa rapelului în cazurile vaccinurilor de la Pfizer şi Moderna.

„Pentru a fi clar, susţin în general vaccinurile şi în mod special pe cele împotriva Covid. Ştiinţa este fără echivoc”, a scris Musk pe Twitter.

Musk a spus în urmă cu o lună că au existat „destul de multe reacţii negative” la a doua doză, însă acum și-a nuanțat opinia și a recunoscut că reacţiile alergiile apar „în cazuri foarte rare”, adăugând că sunt „uşor de abordat cu un EpiPen”.

În septembrie anul trecut, Elon Musk a declarat pentru New York Times că nici el, nici familia sa nu se vor vaccina pentru că nici el, nici copiii lui nu sunt expuşi riscului de a face Covid. Totuși, după acest moment, miliardarul a ajuns să aibă o formă moderată de Covid, comparând simptomele avute cu cele ale unei răceli minore.

Musk a mai spus că a decis să nu se vaccineze, deoarece altcineva ar putea beneficia mai mult de vaccin, având în vedere că are deja imunitate.

Din aceeași categorie

spot_img

Articole recente

spot_img