fbpx
12.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI HARGHITATânăr arestat preventiv pentru trafic de droguri în România și Ungaria. Cultiva...

Tânăr arestat preventiv pentru trafic de droguri în România și Ungaria. Cultiva canabis într-o localitate izolată din Mureș

Publicat în

spot_img
spot_img

Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Harghita au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a unui tânăr de 26 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Potrivit procurorilor, în perioada 2020-2021, bărbatul a cultivat canabis indoor, într-o locaţie situată pe raza unei comune izolate din judeţul Mureş, și a vândut canabis către persoane de pe teritoriul României şi Ungariei.

“La data de 12.04.2021, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Harghita împreună cu lucrătorii de poliţie din cadrul S.C.C.O. Harghita au efectuat două percheziţii domiciliare, ocazie cu care au fost identificate şi ridicate părţi componente ale unei instalaţii necesare pentru cultivarea cannabisului, precum şi cantitatea de aproximativ 1,5 kilograme de fragmente vegetale de cannabis. La data de 13.04.2021, Tribunalul Harghita a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile”, a transmis DIICOT – Biroul Teritorial Harghita.

Ioana Pop

Articole recente

ADR Centru a lansat proiectul pentru finanțarea infrastructurii și serviciilor educaționale din învățământul primar și secundar obligatoriu

Peste 16 milioane euro sunt alocați pentru finanțarea infrastructurii și serviciilor educaționale

Consilierii locali din Târgu Mureș au aprobat proiectul reamenajării străzii Bolyai

Scopul proiectului este de a încuraja mobilitatea bazată pe mersul pe jos, cu bicicleta, diminuarea traficului rutier, reducerea congestiei în zona centrală, îmbunătățirea condițiilor de trafic

Directorul general al Teatrului Național din Timișoara, Ada Hausvater, distinsă cu Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler

Decretul nr. 55 din 15 ianuarie 2024, emis de președintele României cu prilejul Zilei Culturii Naționale, consfințește acordarea acestui prestigios titlu Adei Hausvater, „în semn de înaltă apreciere pentru meritele importante în aducerea dramaturgiei românești și a Teatrului Național Mihai Eminescu în prim-planul culturii europene, pentru dezvoltarea prin arta dramatică a spiritului civic și democratic în Timișoara”, subliniind, de asemenea, dubla sa calitate de regizor și manager de teatru.

Primăria Arad anunță prima acțiune de dezinsecţie din acest an

Primăria Municipiului Arad anunță cetățenii orașului că joi, 4 aprilie și vineri, 5 aprilie 2024 se vor desfășura activităţi de dezinsecţie pe domeniul public și privat al municipalității.

Mai multe articole de același fel

Korodi Attila: Miercurea Ciuc devine un centru regional puternic al formării duale

Primarul municipiului Miercurea Ciuc, Korodi Attila, a semnat astăzi, la București, contractul de finanțare în valoare de 121,67 milioane de lei pentru consolidarea învățământului dual și renovarea campusului școlar din Toplița-Ciuc. Valoarea sprijinului extern obținut prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) se apropie de 100 de milioane de lei.

Ansamblul Memorial Petőfi Sándor de la Albeşti va fi renovat şi modernizat

Ansamblul în Memoria lui Petőfi Sándor din Albeşti se află în locul în care au fost înhumaţi între 300 şi 400 de soldaţi maghiari căzuţi în bătălia din 31 iulie 1849, în memoria lor şi a poetului Petőfi Sándor fiind ridicat un obelisc de circa 9 metri înălţime.