fbpx
21.7 C
Cluj-Napoca
AcasăEVENIMENTLecții interactive despre natură și atelier de fotografie, la Muzeul ASTRA din...

Lecții interactive despre natură și atelier de fotografie, la Muzeul ASTRA din Sibiu

Publicat în

spot_img
spot_img

Muzeul ASTRA a pregătit pentru vizitatori, în perioada 16 – 18 aprilie, două activități destinate iubitorilor de natură și pasionaților de fotografie

Prima acțiune se numește Beneficiile Naturii în Muzeul ASTRA și vrea să transmită vizitatorilor și tuturor celor interesați metode eficiente de protejare a naturii, dar și de întrebuințare a plantelor. Copii se vor putea bucura de activități creative – presarea plantelor, prelucrarea materialului colorat natural, desene botanice, identificarea motivelor florale pe mobilierul pictat.

În același cadru, va fi amenajată o expoziție de plante uscate, iar alături vor fi degustate ceaiuri și dulceață de măceșe. Activitatea va avea loc în gospodăria arhaică din Ferești, județul Maramureș, vineri, sâmbătă și duminică, 16, 17 și 18 aprilie 2021, între orele 10:00 -16:00.

A doua activitate organizată de Muzeul ASTRA în acest weekend este De la clișeul pe sticlă la fotografia digitală. Sunteți invitați să descoperiți cum o simplă cutie de carton se poate transforma într-un aparat fotografic. La propriu. Asta se va întâmpla într-o expoziție inedită, care va porni de la clișeele pe sticlă, ce rar părăsesc depozitele, și va trece apoi la aparatele de fotografiat, mai puțin cunoscute tinerilor, cele cu peliculă de film, pentru a ajunge la telefonul mobil sau smartphone-ul din prezent.

Vizitatorii pasionați de fotografie pot să aducă propriile fotografii, pe orice suport ar fi ele. Acestea vor face obiectul unui mini-expoziții la Muzeul ASTRA.

De la clișeul pe sticlă la fotografia digitală va avea loc în Muzeul ASTRA, în perioada 16-18 aprilie 2021, între orele 10.00 – 12.30 și 14.00 – 16.30, în Pavilionul Muzeal Multicultural, la intrarea principală.

Ioana Pop

Articole recente

Admiterea 2024 la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu | Aproape 2800 de locuri fără taxă sunt prevăzute la programele de licență și master.

Aflați care este distribuția locurilor scoase la concurs de Ministerul Educației Naționale pentru anul universitar 2024-2025 pentru facultățile din cadrul ULBS

Papa Francisc le cere preoților să țină predici scurte, ca să nu adoarmă credincioșii

"Uneori, preoţii vorbesc mult şi nu mai înţelegi despre ce vorbesc", susține Pontiful

Șapte oferte pentru construirea drumului expres Arad – Oradea

Lucrările au cu o valoare estimată de 2,74 miliarde lei (fără TVA) şi trebuie finalizate în 24 de luni.

Mai multe articole de același fel