Direcţia de Sănătate Publică Braşov a stabilit primele trei locaţii din judeţ unde vaccinarea anti-COVID-19 va fi realizată de echipele mobile.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Centrele mobile își vor desfășura activitatea în comunele Caţa, Buneşti şi Jibert, în spații puse la dispoziţie de primăriile din aceste localităţi

“Având în vedere Instrucţiunea Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19, referitoare la operaţionalizarea centrelor mobile de vaccinare, Direcţia de Sănătate Publică Braşov a identificat primele trei locaţii din judeţ în vederea vaccinării de către echipe/centre mobile: Dispensarul uman din comuna Caţa, Căminul Cultural din comuna Buneşti şi Dispensarul uman din comuna Jibert”, a transmis luni Prefectura Braşov.

În aceste locații nu este necesară dislocarea unității mobile, vaccinarea realizându-se în spații identificate de către primării.

Reprezentanții administrației publice locale din aceste localități completează și actualizează listele cu persoanele care doresc să se vaccineze.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania