Fotbalistul Erling Haaland, de la Borussia Dortmund, a trimis Asociației SOS Autism Bihor un pachet în care a pus tricoul personal cu semnătura lui, poze cu autograful său şi o scrisoare.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

„Un colet surpriză a ajuns azi la sediul nostru! Coletul este din partea renumitului fotbalist al echipei Borussia Dortmund, Erling Haaland și conține tricoul personal al marelui fotbalist cu semnătura lui, poze cu autograful său și o scrisoare adresată președintei Simona Zlibuț. Cuvintele de mulțumire sunt modeste pentru recunoștința ce o avem față de gestul nobil al acestui sportiv. Vă mulțumim!”, a anunțat asociația, pe pagina de Facebook.

Asociația SOS Autism Bihor a fost înființată în 2007 de 14 părinți de copii și adulți cu autism, care au dorit să schimbe în bine viața copiilor lor. În prezent din asociație fac parte peste 30 de familii care au în grijă copii și adulți cu vârste cuprinse între 4 și 34 de ani.

Asociația a primit de la mai multe personalități sportive articole personale care să poată fi licitate pentru a obține donații în sprijinul activităților umanitare.

„Având în vedere interesul deosebit pentru articolele sportive, care au fost donate de personalități ale sportului, pentru a fi licitate, va anunțăm ca în perioada următoare urmează sa organizam un eveniment in cadrul căruia acestea pot deveni ale dumneavoastră, în schimbul unei donații către asociație”, a anunțat la începutul acestei luni ONG-ul din Bihor.

(FOTO: Facebook / Asociația SOS Autism Bihor)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania