fbpx
3.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BIHORColet surpriză trimis de fotbalistul Erling Haaland Asociației SOS Autism Bihor

Colet surpriză trimis de fotbalistul Erling Haaland Asociației SOS Autism Bihor

Publicat în

spot_img
spot_img

Fotbalistul Erling Haaland, de la Borussia Dortmund, a trimis Asociației SOS Autism Bihor un pachet în care a pus tricoul personal cu semnătura lui, poze cu autograful său şi o scrisoare.

„Un colet surpriză a ajuns azi la sediul nostru! Coletul este din partea renumitului fotbalist al echipei Borussia Dortmund, Erling Haaland și conține tricoul personal al marelui fotbalist cu semnătura lui, poze cu autograful său și o scrisoare adresată președintei Simona Zlibuț. Cuvintele de mulțumire sunt modeste pentru recunoștința ce o avem față de gestul nobil al acestui sportiv. Vă mulțumim!”, a anunțat asociația, pe pagina de Facebook.

Asociația SOS Autism Bihor a fost înființată în 2007 de 14 părinți de copii și adulți cu autism, care au dorit să schimbe în bine viața copiilor lor. În prezent din asociație fac parte peste 30 de familii care au în grijă copii și adulți cu vârste cuprinse între 4 și 34 de ani.

Asociația a primit de la mai multe personalități sportive articole personale care să poată fi licitate pentru a obține donații în sprijinul activităților umanitare.

„Având în vedere interesul deosebit pentru articolele sportive, care au fost donate de personalități ale sportului, pentru a fi licitate, va anunțăm ca în perioada următoare urmează sa organizam un eveniment in cadrul căruia acestea pot deveni ale dumneavoastră, în schimbul unei donații către asociație”, a anunțat la începutul acestei luni ONG-ul din Bihor.

(FOTO: Facebook / Asociația SOS Autism Bihor)

Ioana Pop

Articole recente

”Timișoara Muzicală” își va deschide peste câteva zile porțile, în capitala Banatului

Opera Gala, Turandot sau Otello sunt doar câteva dintre spectacolele de operă la care timișorenii și nu numai își pot cumpăra deja bilete, în vreme ce Filarmonica Banatul este pregătită să pună în scenă o serie de recitaluri și concerte simfonice care cu siguranță vor satisface și cele mai exigente pretenții ale melomanilor.

Corona Braşov a câştigat titlul de campioană la hochei

CSM Corona Braşov a câştigat, miercuri seara, Campionatul Naţional de hochei pe gheaţă şi a realizat o triplă istorică, după ce în acest an a cucerit Cupa României şi s-a impus în competiţia regională Erste Liga.

Corvinul Hunedoara s-a calificat în finala Cupei României

Finala Cupei României va avea loc pe 15 mai, la Sibiu.

O tânără din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional „Ilie Micu” de la Sibiu

Gabriela Silvia Vişinescu de la Şcoala Populară de Arte din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional de Interpretare Vocală "Ilie Micu" din Sibiu, secţiunea Muzică uşoară, care a avut loc la Sala Thalia.

Mai multe articole de același fel