13.7 C
Cluj-Napoca

Un fost președinte de filială USR s-a înscris în AUR

Publicat:

În politică nu există principii, ci doar interese. Asta pare a demonstra recentul gest al fostului președinte al USR Sibiu, Raluca Amariei, care a anunțat că s-a înscris în Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), unde a primit funcția de vicepreședinte la nivel național.

Raluca Amariei spune că se încăpățânează să continue misiunea pe care și-a asumat-o acum cinci ani, de a contribui la schimbarea clasei politice din România, așa că pasul către AUR i se pare corect.

”Am cântărit, am măsurat și am decis: merg mai departe. Mă încăpățânez să continui misiunea pe care mi-am asumat-o acum cinci ani, de a contribui la schimbarea clasei politice din România.  Începând de astăzi voi pune umărul la dezvoltarea si profesionalizarea Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) din poziția de vicepreședinte. Am acceptat invitația celor doi copreședinți George Simion și Claudiu Târziu de a participa la această construcție îndrăzneață și le mulțumesc pentru încrederea pe care mi-au arătat-o”, a declarat Raluca Amariei.

Fostul lider al USR Sibiu susține că pentru anul electoral 2024, partidul în care s-a înscris – AUR – este singurul ce merită o șansă din partea alegătorilor.

”Am întâlnit în AUR oameni integri, animați de dorința de a face bine (în) România. Cu unii dintre ei am lucrat deja și mă bucur că s-au alăturat acestui demers.  Alianța pentru Unirea Românilor a ajuns în Parlament anul trecut pe fondul unui vot de protest. Acum are șansa să demonstreze că este o alternativă credibilă și serioasă în politica românească. Îmi doresc ca în 2024 Alianța pentru Unirea Românilor să fie opțiunea de vot pentru cei mai mulți români, singura formațiune care merită o șansă în momentul de față”, a mai anunțat Raluca Amariei.

Amariei a demisionat din USR în iulie 2020 după ce nu a mai fost votată pentru funcția de vicepreședinte la nivel național.

Din aceeași categorie

spot_img

Articole recente

spot_img