Patru din cei șase suspecți în cazul crimei din zona Gării de Nord din Timișoara au fost depistați de polițiștii de la Serviciul Investigații Criminale și polițiștii locali într-o pensiune din Timișoara.

Polițiștii locali din Timișoara au fost solicitați miercuri după-amiază, în jurul orei 16.20, de polițiștii Serviciului Investigații Criminale alIPJ Timiș să-i sprijine în acțiunea de identificare a suspecților în cazul crimei din data de 19 aprilie, din zona Gării de Nord, existând date că aceștia ar fi cazați la Pensiunea Diamond Residence de pe str. Miron Costin. 

“Astfel, în locația respectivă au fost identificați patru din cei șase suspecți, și încă patru persoane tot din categoria migranților care nu dețineau documente și care au fost predați la IGI. În cursul zilei de astăzi, polițiștii locali au mai predate la IPJ Timiș alți 27 de cetățeni afgani pentru audieri în același caz”, a transmis Poliția Locală Timișoara.

Luni după-amiază, doi afgani au fost înjunghiaţi în zona Gării de Nord din Timișoara într-o încăierare între mai mulţi migranţi, unul fiind ucis, iar altul rănit.

(FOTO: Poliția Locală Timișoara)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania