Consiliul Județean Bihor a recepționat joi lucrările la complexul de bazine de înot didactice din localitatea Săcueni. Deoarece reglementările la nivel național nu permit accesul la piscine, Bazinul de înot va putea fi folosit imediat după ridicarea restricțiilor.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Complexul din Săcueni are două bazine de înot didactice de dimensiuni 25×12.5 m, respectiv 6×12.5 m, cu grupuri sanitare, vestiare și tribune. Valoarea proiectului se ridică la 5,4 milioane de lei.

„Astăzi, împreună cu dirigintele de șantier și toată echipa tehnică, am constatat că s-au respectat standardele impuse prin proiect și am făcut recepția. Mulțumim firmei care a condus lucrările, Costa Voc Impex SRL, pentru faptul că a accelerat lucrările. Mulțumesc, de asemenea, primăriei din Săcueni pentru sprijinul acordat. Urmează ca primăria să se ocupe de amenajările exterioare, adică zona de parcări, spațiile verzi și împrejmuirea terenului”, a declarat Călin Gal, vicepreședinte al Consiliului Județean Bihor.

Șase astfel de baze de înot mai sunt în lucru la Nucet, Beiuș, Ștei, Salonta, Marghita și Valea lui Mihai. Bugetul alocat pentru întreaga investiție, inclusiv cea din Săcueni, este de 35,7 milioane de lei.

(FOTO: CJ Bihor)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania