fbpx
12.7 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIEAu fost finalizate lucrările la Bazinul de înot de la Săcueni. Accesul...

Au fost finalizate lucrările la Bazinul de înot de la Săcueni. Accesul publicului, permis după ridicarea restricțiilor

Publicat în

spot_img
spot_img

Consiliul Județean Bihor a recepționat joi lucrările la complexul de bazine de înot didactice din localitatea Săcueni. Deoarece reglementările la nivel național nu permit accesul la piscine, Bazinul de înot va putea fi folosit imediat după ridicarea restricțiilor.

Complexul din Săcueni are două bazine de înot didactice de dimensiuni 25×12.5 m, respectiv 6×12.5 m, cu grupuri sanitare, vestiare și tribune. Valoarea proiectului se ridică la 5,4 milioane de lei.

„Astăzi, împreună cu dirigintele de șantier și toată echipa tehnică, am constatat că s-au respectat standardele impuse prin proiect și am făcut recepția. Mulțumim firmei care a condus lucrările, Costa Voc Impex SRL, pentru faptul că a accelerat lucrările. Mulțumesc, de asemenea, primăriei din Săcueni pentru sprijinul acordat. Urmează ca primăria să se ocupe de amenajările exterioare, adică zona de parcări, spațiile verzi și împrejmuirea terenului”, a declarat Călin Gal, vicepreședinte al Consiliului Județean Bihor.

Șase astfel de baze de înot mai sunt în lucru la Nucet, Beiuș, Ștei, Salonta, Marghita și Valea lui Mihai. Bugetul alocat pentru întreaga investiție, inclusiv cea din Săcueni, este de 35,7 milioane de lei.

(FOTO: CJ Bihor)

Ovidiu Petrovai

Articole recente

CLICK PE VIAȚĂ | Tânăra artistă Luana Toader, despre planurile de viitor și parcursul profesional

Invitata podcastului de astăzi are un cumul de îndeletniciri, în curând va fi absolventa...

”Marșul pentru viață” – un eveniment ce vine în sprijinul femeilor însărcinate

Tema ediției din acest an este ”construim împreună pentru viață” și a fost inspirată de situația care a dus la moartea Alexandrei Ivanov, o mamă în vârstă de 25 de ani căreia nu i s-au acordat îngrijirile medicale necesare în urma unui avort spontan.

Dominic Fritz: Am semnat parteneriatul cu IFC, divizia de dezvoltare a Băncii Mondiale pentru un nou spital municipal la Timișoara

Dominic Fritz face primul pas pentru construirea unui spital nou în Timişoara

ADR Centru a lansat proiectul pentru finanțarea infrastructurii și serviciilor educaționale din învățământul primar și secundar obligatoriu

Peste 16 milioane euro sunt alocați pentru finanțarea infrastructurii și serviciilor educaționale

Mai multe articole de același fel

Director CNAIR: Joi, la ora 15.00, se deschide Drumul Expres care asigură legătura dintre Centura Oradea şi A3

Directorul general al CNAIR a precizat că, în viitor, acest sector de drum se va adăuga drumului expres Arad -Oradea pe coridorului de mare viteză care va asigura legătura rutieră între Marea Baltică- Marea Neagră şi Marea Adriatică.