Emanuel Dănilă, fostul primar PNL al orașului Bocșa, a fost găsit astăzi fără suflare, primele informații fiind că acesta s-ar fi împușcat. Dănilă demisionase de curând din funcția de primar din cauza unor probleme medicale grave, despre care el spunea că îi făceau imposibilă desfășurarea activității.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Un apel la numărul de urgență 112 a anunțat astăzi ca un bărbat din Bocșa s-ar fi împușcat. Organele de cercetare deplasate la fața locului au confirmat că primele cercetării indică un suicid, iar cel în cauză este fostul primar Dănilă.

”În această dimineață, la ora 08.29, Poliția Orașului Bocșa a fost sesizată prin apel 112, de către o persoană de sex feminin despre faptul că și-a găsit soțul împușcat în locuință. Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, stabilind că este vorba despre un bărbat de 57 de ani, din Bocșa, care prezenta o plagă prin împușcare la nivelul capului. Echipajul Serviciului de Ambulanță deplasat la fața locului a constatat decesul bărbatului. De asemenea, la fața locului a fost găsită o armă de vânătoare.

În acest moment, o echipă operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin se află la fața locului în vederea efectuării cercetării la fața locului și stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul.

Din verificările efectuate până în prezent, arma de vânătoare este deținută legal de bărbatul în cauză.

Cadavrul bărbatului urmează să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului” a transmis, într-un comunicat, Inspector principal Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

După doar șase luni de la câștigarea alegerilor, primarul Emanuel Dănilă a demisionat luna trecută, gestul fiind pus pe seama unor probleme medicale grave.

„Demisia mea din funcția de primar este motivată de strict probleme personale, care țin de sănătatea mea și a familiei mele. Aceste probleme îmi făceau imposibilă desfășurarea pe mai departe a unei bune activități profesionale la conducerea primăriei Bocșa. Nu am dorit ca ele să aibă un impact asupra vieții cetățenilor orașului nostru, ori să afecteze imaginea Partidului Național Liberal”, susținea fostul primar într-o scrisoare trimisă organizației județene PNL Caraș-Severin.

Primarul demisionar le mulțumea atunci bocșenilor pentru înțelegere și pentru încredere, asigurându-i că a venit momentul să facă un pas în spate.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania