13.7 C
Cluj-Napoca
AcasăAGRICULTURA & AGRIBUSINESSTârgul de Paște revine în Parcul Central din Satu Mare

Târgul de Paște revine în Parcul Central din Satu Mare

Publicat în

spot_img
spot_img

Sătmărenii sunt invitați să descopere produsele producătorilor locali, la Târgul de Paște Ortodox.

Târgul va fi deschis în perioada 23 aprilie – 1 mai, zilnic între orele 10.00 și 18.00, în parcul din Piața Libertății, unde sunt amplasate 30 de căsuțe.

Producătorii locali sunt pregătiți să le ofere sătmărenilor o gamă variată de produse specifice, pentru masa festivă, de la șuncă, brânzeturi, pălincă și vin, până la prăjituri și decorațiuni hand-made cu elemente tematice.

Organizatorii târgului sunt Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu”, Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, împreună cu Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană.

Articole recente

Înotătorul român David Popovici, s-a calificat în finala de la 100 metri liber la Campionatului European de înot de la Roma, stabilind un nou...

Înotătorul român David Popovici, s-a calificat vineri seară, în finala de la 100 metri liber la Campionatul European de înot de la Roma.

Ministrul Energiei anunță că începe construcția conductei de transport gaze naturale Prunişor – Orşova – Băile Herculane – Jupa

Investiția a fost declarată de importanţă naţională în domeniul gazelor naturale.

„Khetane – Comunități împreună”, primul festival al comunităților marginalizate organizat la Cluj-Napoca

Organizatorii festivalului au invitat la Pata Rât întregul Consiliu Local Cluj-Napoca, în frunte cu edilul Emil Boc.

Judecătoarea Gabriela Baltag, membru CSM, șterge pe jos cu modificările la legile justiției: Nu mi-a fost dat să citesc niciodată legi mai retrograde

Declaraţia a fost făcută în cadrul Plenului CSM, care a luat în discuţie şi urmează să dea un aviz consultativ pe proiectele de modificare a legilor Justiţiei.

Mai multe articole de același fel