13.7 C
Cluj-Napoca
AcasăAGRICULTURA & AGRIBUSINESSTârgul ,,Negustorii satului”, în Parcul Etnografic ,,Romulus Vuia” din Cluj-Napoca

Târgul ,,Negustorii satului”, în Parcul Etnografic ,,Romulus Vuia” din Cluj-Napoca

Publicat în

spot_img
spot_img

Secția în aer liber a Muzeului Etnografic al Transilvaniei – Parcul Etnografic ,,Romulus Vuia” este, în aceste zile, gazda a peste 70 de producători tradiționali din întreaga Transilvanie, în cadrul Târgului ,,Negustorii satului”.

Până duminică, 25 aprilie, între orele 10.00 – 18.00, clujenii interesați de produse ecologice sau tradiționale, precum și cei care doresc să petreacă timp de calitate în natură sunt așteptați la târgul de primăvară din Hoia.

Artizani, meșteșugari și producători din diferite colțuri ale Transilvaniei au posibilitatea să-și facă cunoscută munca și să prezinte publicului culturi și tradiții străvechi din zone diferite ale țării.

Târgul ,,Negustorii Satului” este o inițiativă a Asociației pentru Inovare Artistică, născută în cadrul evenimentului ,,AiA la Sat”, devenită ulterior un eveniment de sine stătător, derulat în colaborare cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei.

Articole recente

Înotătorul român David Popovici, s-a calificat în finala de la 100 metri liber la Campionatului European de înot de la Roma, stabilind un nou...

Înotătorul român David Popovici, s-a calificat vineri seară, în finala de la 100 metri liber la Campionatul European de înot de la Roma.

Ministrul Energiei anunță că începe construcția conductei de transport gaze naturale Prunişor – Orşova – Băile Herculane – Jupa

Investiția a fost declarată de importanţă naţională în domeniul gazelor naturale.

„Khetane – Comunități împreună”, primul festival al comunităților marginalizate organizat la Cluj-Napoca

Organizatorii festivalului au invitat la Pata Rât întregul Consiliu Local Cluj-Napoca, în frunte cu edilul Emil Boc.

Judecătoarea Gabriela Baltag, membru CSM, șterge pe jos cu modificările la legile justiției: Nu mi-a fost dat să citesc niciodată legi mai retrograde

Declaraţia a fost făcută în cadrul Plenului CSM, care a luat în discuţie şi urmează să dea un aviz consultativ pe proiectele de modificare a legilor Justiţiei.

Mai multe articole de același fel