Peste 200 de persoane s-au imunizat astăzi la Deva, în doar două ore după deschiderea primului centru de vaccinare de tip „drive-through” din țară. Centrul a fost amenajat în parcarea unui mall din oraș, iar singura condiție pentru doritori a fost să vină cu mașina.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

În această dimineață, la ora 10.00, a început la Deva acțiunea de vaccinare direct din mașină -„Drive Thru”. Centrul, primul de acest fel din țară, se află în parcarea Complexului Comercial „Shopping City Deva” și sunt organizate 4 fluxuri de vaccinare cu serul produs de „Pfizer BioNTech”.

În primele două ore de la deschidere s-au vaccinat peste 200 de persoane care au sosit cu autoturismele în parcarea complexului comercial, în zona amenajată în acest scop. Centrul de vaccinare direct din mașină are activitate zilnică, între orele 10.00 și 19.00, iar persoanele care doresc să se vaccineze, indiferent de localitatea de domiciliu, o pot face prezentând actul de identitate, fără a fi nevoie de înscrierea în prealabil în platforma națională.

Poți descărca chiar aici CHESTIONARUL DE TRIAJ precum și FORMULARUL DE CONSIMȚĂMÂNT sau le poți obține direct la centrul de vaccinare.

Formular-consimtamant-informat

chestionar_triaj_vaccinare_adulti

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania