fbpx
12.7 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIENu vor mai fi restricții de weekend în municipiul Arad. Se redeschid...

Nu vor mai fi restricții de weekend în municipiul Arad. Se redeschid sălile de sport și fitness

Publicat în

spot_img
spot_img

Restricțiile de weekend vor fi ridicate începând de marți în localitățile Arad și Ineu, după ce incidența cazurilor COVID-19 a scăzut sub 3,5/1000 de locuitori. Tot de mâine se redeschid în cele două localități și sălile de sport și fitness.

Decizia a fost luată luni de Comitetul pentru Situații de Urgență Arad.

Potrivit Prefecturii Arad, în localitățile Moneasa, Bârzava, Șagu, Dezna, Macea, Hășmaș, Vinga și Chișineu-Criș, unde incidența COVID-19/1.000 locuitori este între 4 – 7,5, continuă să se aplice restricțiile de weekend. De marți, aceste măsuri vor fi valabile și în localitatea Dezna.

În localitățile Dieci și Săvârșin, unde rata de infectare a depășit 7,5 la mie, continuă să se aplice, suplimentar, următoarele măsuri: se interzice circulaţia persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei în intervalul orar 20.00 – 5.00, în fiecare zi din săptămână; se instituie obligaţia pentru operatorii economici care desfăşoară activităţi de comerţ/prestări de servicii în spaţii închise şi/sau deschise, publice şi/sau private, să îşi organizeze şi desfăşoare activitatea în intervalul orar 5.00 – 18.00, în fiecare zi din săptămână. Excepție va fi în data de 30 aprilie, când operatorii economici își pot desfășura activitatea în intervalul orar 5.00-20.00.

Ovidiu Petrovai

Articole recente

CLICK PE VIAȚĂ | Tânăra artistă Luana Toader, despre planurile de viitor și parcursul profesional

Invitata podcastului de astăzi are un cumul de îndeletniciri, în curând va fi absolventa...

”Marșul pentru viață” – un eveniment ce vine în sprijinul femeilor însărcinate

Tema ediției din acest an este ”construim împreună pentru viață” și a fost inspirată de situația care a dus la moartea Alexandrei Ivanov, o mamă în vârstă de 25 de ani căreia nu i s-au acordat îngrijirile medicale necesare în urma unui avort spontan.

Dominic Fritz: Am semnat parteneriatul cu IFC, divizia de dezvoltare a Băncii Mondiale pentru un nou spital municipal la Timișoara

Dominic Fritz face primul pas pentru construirea unui spital nou în Timişoara

ADR Centru a lansat proiectul pentru finanțarea infrastructurii și serviciilor educaționale din învățământul primar și secundar obligatoriu

Peste 16 milioane euro sunt alocați pentru finanțarea infrastructurii și serviciilor educaționale

Mai multe articole de același fel

Primăria Arad anunță prima acțiune de dezinsecţie din acest an

Primăria Municipiului Arad anunță cetățenii orașului că joi, 4 aprilie și vineri, 5 aprilie 2024 se vor desfășura activităţi de dezinsecţie pe domeniul public și privat al municipalității.