fbpx
12.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSĂNĂTATEPeste 1.200 de persoane s-au vaccinat la centrul drive-thru din Deva

Peste 1.200 de persoane s-au vaccinat la centrul drive-thru din Deva

Publicat în

spot_img
spot_img

1.241 de persoane s-au vaccinat împotriva COVID-19 la centrul drive-thru deschis în parcarea complexului comercial Shopping City Deva, în primele două zile de activitate a centrului.

„Aşteptările organizatorilor primului drive-thru din România au fost întrecute în primele două zile: 581 de persoane vaccinate sâmbătă şi 660 de persoane vaccinate duminică. Dacă vrei, se poate! (…) Împreună putem să învingem pandemia şi să revenim la normalitate!”, au anunțat luni reprezentanţii DSP Hunedoara, pe pagina de Facebook a instituţiei.

Între autovehiculele cu care oamenii au venit să se vaccineze la centrul drive-thru s-au numărat un camion de 3,5 tone şi o dubă.

Centrul, primul de acest fel din țară, are patru fluxuri de vaccinare cu serul produs de Pfizer BioNTech și are activitate zilnică, între orele 10.00 și 19.00.

Persoanele care doresc să se vaccineze, indiferent de localitatea de domiciliu, o pot face prezentând actul de identitate, fără a fi nevoie de înscrierea în prealabil în platforma națională.

Chestionarul de triaj și cel de consimțământ pot fi descărcate de pe site-ul DSP Hunedoara (asphd.ro) sau pot fi obținute la centrul de vaccinare.

Ioana Pop

Articole recente

Primăria Arad anunță prima acțiune de dezinsecţie din acest an

Primăria Municipiului Arad anunță cetățenii orașului că joi, 4 aprilie și vineri, 5 aprilie 2024 se vor desfășura activităţi de dezinsecţie pe domeniul public și privat al municipalității.

Perioada fără sancţiuni pentru contribuabilii care nu utilizează sistemul e-Factura, extinsă până la 31 mai

De la implementarea sistemului RO e-Factura, Ministerul Finanţelor a avut numeroase discuţii şi întâlniri cu reprezentanţii mediului de afaceri pentru îmbunătăţirea platformei, iar prelungirea perioadei permite persoanelor impozabile să îşi continue adaptarea procedurilor/sistemelor la noile cerinţe, pentru a evita sancţiunile.

Spitalul din Rupea va fi modernizat, după 50 de ani de la construcție

Valoarea investiției este de 101.872.000 lei, iar durata de realizare a obiectivului este estimată la 28 de luni

CJ Maramureș a alocat un milion de lei, fonduri nerambursabile, pentru domeniul culturii

Fondul de un milion de lei a fost aprobat de consilierii judeţeni pentru finanţarea nerambursabilă a proiectelor în domeniul culturii

Mai multe articole de același fel