25.7 C
Cluj-Napoca
AcasăCORONAVIRUSRomânii din diaspora cer să se vaccineze în țară

Românii din diaspora cer să se vaccineze în țară

Publicat în

spot_img
spot_img

Românii care se întorc în țară de Paște vor să se și imunizeze împotriva virusului Sars-Cov-2 așa că soloicită în scris autorităților române soluții. Ei cer ca vaccinul să fie administrat și în aeroporturi.

Mai multe asociații ale românilor din străinătate cer vaccinare în aeroporturi și i-au scris președintelui Iohannis cerându-i să se implice și să îi ajute în acest sens.

Situația românilor din diaspora diferă de la țară la țară iar țările în care trăiesc au alte strategii de vaccinare. Problema multora este că nu se pot bucura de aceeași mobilitate precum cei vaccinați, iar la sosirea în România sunt obligați să rămână 14 zile în carantină.

De aceea, această scrisoare deschisă sosită din Italia, face un apel la conducerea statului să creeze puncte de vaccinare în aeroporturile din țară pentru cei care sosesc de Paști.

Articole recente

Concerte de muzică clasică și o expoziție de instrumente muzicale, la Sound Craft Music&Art Festival de la Reghin

Asociaţia Artiştilor Lutieri din România a decis organizarea celei de-a doua ediţii a Sound...

Patru focare de COVID identificate în spitale din Timişoara şi Jimbolia

În spitalele din judeţul Timiș sunt 131 de bolnavi cu COVID-19 sau suspecţi

Tezaur unic în Europa, descoperit de arheologi în Bihor

Tezaurul va fi prezentat în totalitate după ce se vor efectua determinări cronologice cu ajutorul metodei C14, analize ADN şi cercetări antropologice.

Noroc cu seceta! Autoritățile au văzut că podul peste Mureş de la Săvârşin este foarte degradat, după ce nivelul apei a scăzut

Autorităţile au descoperit degradări la podul peste râul Mureş de la Săvârşin, după ce nivelul apei a scăzut foarte mult în ultimele săptămâni, fiind impuse unele restricţii de tonaj pentru vehicule.

Mai multe articole de același fel