Un copil de trei ani, din localitatea hunedoreană Topliţa, a murit înecat în râul Cerna, după ce s-a dezechilibrat, a căzut şi a fost luat de apă fără ca tatăl său, cu care se afla pe mal, să-l mai poată salva.

Potrivit ISU Hunedoara, incidentul a avut loc duminică seara, trupul copilului fiind recuperat, din albia râului, la miezul nopţii, la circa doi kilometri de locul în care a dispărut.

“Pompierii au desfăşurat un dispozitiv de căutare a minorului cu sprijinul poliţiştilor, jandarmilor şi sătenilor. În jurul orei 00,00, trupul micuţului a fost găsit în apa râului, la aproximativ doi km de locul în care a dispărut. După culegerea primelor informaţii, poliţiştii au stabilit că minorul era însoţit de tatăl său când s-au deplasat pe malul râului Cerna, unde copilul a început să se joace, aruncând pietre în apă. La un moment dat, minorul s-a dezechilibrat, a căzut în apă şi a fost luat de apă, tatăl neputând să îl mai salveze”, a precizat ISU Hunedoara.

Trupul copilului a fost preluat de medicii legişti în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea tuturor circumstanţelor în care s-a produs acest incident.

(SURSA VIDEO: ISU Hunedoara)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania