fbpx
5.6 C
Cluj-Napoca
AcasăEVENIMENTConcurs de epigrame la a 20-a ediție a Festivalului Naţional de Umor...

Concurs de epigrame la a 20-a ediție a Festivalului Naţional de Umor ,,Liviu Oros”, organizat la Deva. Condiții de participare

Publicat în

spot_img
spot_img

Primăria Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” organizează în perioada 14 – 16 mai a 20-a ediție a Festivalului Naţional de Umor ,,Liviu Oros”.

În cadrul festivalului va avea loc și concursul național de epigrame ,,Epigramissima”, care va cuprinde o secțiune cu tema ,Sunt imun, dar mă tratez” și o secțiune fără temă impusă. La ambele secțiuni trebuie trimise două epigrame. Textele trebuie să fie inedite, nepublicate.

Participarea la concurs este permisă tuturor doritorilor din țară. Textele pentru concurs, cu motto, pe o pagină și datele personale pe pagina următoare se vor trimite pe adresa de e-mail: centrulculturaldeva@gmail.com. La subiect se va scrie „Pentru Concurs Epigramissima, 2021”. Se va folosi fontul Times New Roman de 14. Ultimul termen de trimitere a textelor este data de 8 mai 2021.

Organizatorii vor acorda următoarele premii: Premiul I – 500 lei, Premiul II – 400 lei, Premiul III – 300 lei, Trei mențiuni – 150 lei fiecare

Relații suplimentare se pot obține la telefon: 0721055037 (Vali Ilyes).

Ioana Pop

Articole recente

O tânără din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional „Ilie Micu” de la Sibiu

Gabriela Silvia Vişinescu de la Şcoala Populară de Arte din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional de Interpretare Vocală "Ilie Micu" din Sibiu, secţiunea Muzică uşoară, care a avut loc la Sala Thalia.

Festivalul ”Săptămâna Haferland” va avea loc între 8 şi 11 august, în zece sate din Ţara Ovăzului

Tema ediţiei din acest an a festivalului este "Istorie, tradiţie şi cultură. Ieri şi azi în Haferland".

”Dăm Click pe România” a inițiat înscrierile prin care școlile, liceele, grădinițele și asociațiile pot primi calculatoare

Dăm Click pe România este un proiect al asociației Ateliere Fără Frontiere prin care anual 4.000 de calculatoare recondiționate sunt donate către unitățile de învățământ care nu au echipamentele necesare de pe care elevii să poată învăța noțiune digitale de bază.

Rectorul UPET s-a înscris în PSD și candidează pentru Consiliul local Petroșani

Revenirea lui Sorin Radu în viața politică se întâmplă după mai bine de 4 ani în care rectorul a ales să se dedice în totalitate mediului academic

Mai multe articole de același fel

Dezbatere privind educația pentru sustenabilitate, sub egida Alianței Timișoara Universitară

Sub egida Alianței Timișoara Universitară (ATU), Universitatea Politehnica Timișoara a organizat și găzduit vineri, 12 aprilie 2024, în Sala Senatului, o dezbatere cu tema „Universitățile timișorene:  educație și acțiune pentru sustenabilitate”, la care au fost invitate, alături de instituțiile de învățământ superior, instituțiile autorității publice și reprezentanții mediului economic.