Proiectele de hotărâri aprobate de către consilierii județeni și executivul Consiliului Județean (CJ) Maramureș, în cadrul ședinței de miercuri, prevăd o serie de măsuri necesare pentru buna funcționare a administrației publice locale de la nivelul județului.

Un proiect important pe ordinea de zi a fost finalizarea procedurii de înregistrare a companiei Parcuri Industriale Maramureș S.A. la Registrul Comerțului, companie responsabilă cu înființarea primelor parcuri industriale din județ și pentru care am primit din partea Guvernului suma de cinci milioane de lei. Potrivit președintelui CJ Maramureș, Ionel Bogdan, societatea va fi operațională de săptămâna viitoare, iar în acest fel vor putea fi demarate procedurile de realizare a primului parc industrial din Maramureș.

Un alt proiect de pe ordinea de zi privește dezvoltarea domeniului turistic și susținerea HoReCa din Maramureș. Parteneriatul cu Comisia Europeană în cadrul proiectului ”Open Up to Europe” înseamnă practic intrarea pe lista scurtă a Comisiei Europene ca destinație turistică internațională. Comisia Europeană, prin acest program, va promova județul Maramureș ca destinație turistică internațională.

„Prin astfel de programe ne dorim să sprijinim cât mai mult industria HoReCa și să ne folosim de toate instrumentele pe care le avem pentru a promova județul Maramureș și pentru a dezvolta turismul la noi în județ. La nivelul județului Maramureș trebuie să avem o administrație publică funcțională, transparentă și să oferim servicii de calitate maramureșenilor. Trebuie să îmbunătățim calitatea serviciilor publice și să realizăm proiecte importante pentru dezvoltarea județului și pentru creșterea nivelului de trai al maramureșenilor”, a declarat Ionel Bogdan.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania

Comentează și tu acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.