fbpx
spot_img
11.8 C
Cluj-Napoca
AcasăCORONAVIRUSMedicul şef al Secţiei Cardiologie I din Spitalul Judeţean Sibiu a murit...

Medicul şef al Secţiei Cardiologie I din Spitalul Judeţean Sibiu a murit în urma infectării cu noul coronavirus

Publicat în

spot_img
spot_img

Medicul şef al Secţiei Cardiologie I din Spitalul Judeţean Sibiu a murit în urma infectării cu noul coronavirus.

”Dragi prieteni, cu mare tristeţe vă anunţăm că dna. Dr. Eminovici Gabriela, medicul şef al Secţiei Clinice Cardiologie I a SCJU Sibiu a pierdut, din păcate, lupta cu virusul Sars-Cov2. Dumnezeu să o ierte şi să o odinească în pace! S-a stins din viaţă un cardiolog de excepţie, cu o pregătire deosebită şi cu o reală vocaţie, iar medicina sibiană este, de astăzi, mai săracă, pierzând un profesionist desăvârşit”, a transmis, joi seară, Spitalul JUdeţean Sibiu.

Colectivul spitalului a transmis condoleanţe.

”Din nefericire, deşi mai avea multe de oferit, atât pe pan profesional cât şi pe plan personal, viaţa şi cariera dnei dr. Gabriela Eminovici au fost curmate mult prea repede de infecţia cu SARS-CoV2. Pandemia Covid-19 mai face o victimă în rândul personalului medical care, mai mult decât oricine, este supus permanent riscurilor”, au mai transmis oficialii spitalului.

Aceştia fac apel la vaccinare.

”Tocmai de aceea, subliniem încă o dată că este în puterea noastră, a tuturor, să contribuim la limitarea numărului de infectări şi a cazurilor grave, prin vaccinare”, au afirmat oficialii Spitalului Judeţean Sibiu.

Adrian Meitner

Articole recente

Compania Naţională de Investiţii, desemnată ca structură de implementare pentru construcţia şi dotarea viitorului Institut Regional de Oncologie Timişoara

Institutul Regional de Oncologie Timişoara este o investiţie de aproximativ 1.150.000.000 lei și va fi finanţată din PNRR

Guvernul a adoptat o hotărâre pentru deschiderea unui punct de trecere a frontierei la Beba Veche (România) – Kübekháza (Ungaria)

Punctul de trecere a frontierei va fi destinat traficului internaţional de persoane, precum şi traficului internaţional de mărfuri, până la limita de greutate totală de 3,5 tone.

Fosile de mamut descoperite în județul Timiș

”Împreună, continuăm să scriem capitolele fascinante ale trecutului nostru!”, au transmis reprezentanții instituției de cultură.

74 de proiecte culturale au intrat în etapă finală pentru a primi finanțare de la Primăria Brașov

Cele 74 de proiecte eligibile acoperă categorii de arii tematice diferite, de la arte vizuale la muzică, teatru, dans, artă digitală sau educație prin cultură, valoarea totală a finanțărilor solicitate fiind de 9,61 milioane de lei.

Mai multe articole de același fel

FITS | John Malkovich și Isabelle Adjani, printre actorii de excepție prezenți, în iunie, la Sibiu

Ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS) va aduce în România, în perioada 21-30 iunie, numeroase personalităţii mondiale ale artelor spectacolului, precum actorul John Malkovich, actriţa Isabelle Adjani, Mikhail Baryshnikov şi Jan Fabre, dar şi pe Jon Fosse, unul dintre cei mai apreciaţi autori ai momentului

O tânără din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional „Ilie Micu” de la Sibiu

Gabriela Silvia Vişinescu de la Şcoala Populară de Arte din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional de Interpretare Vocală "Ilie Micu" din Sibiu, secţiunea Muzică uşoară, care a avut loc la Sala Thalia.