„Căsătorește-te într-un supermarket! Acolo ai voie.” este sloganul de protest cu care un restaurant din Sfântu Gheorghe a organizat o nuntă ca la carte într-un supermarket din oraș. De la evenimentul inedit nu au lipsit mirii, preotul, fotograful și, bineînțeles, nici invitații.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Localul a vrut să atragă atenţia că decizia autorităţilor de a nu se organiza nunţi nu este tocmai una corectă. De aici şi forma de protest neaşteptată.

”Căsătorește-te într-un supermarket! Acolo ai voie. Dacă vrei să-ți unești destinul cu partenerul tău de viață, nu o poți face la restaurante sau în sălile special amenajate pentru asta, deoarece sunt închise, iar organizarea de evenimente este interzisă. Cu toate acestea, poți face oricând acest lucru în orice centru comercial, respectând un set minim de măsuri epidemiologice. Am dovedit noi că se poate. Acolo orice se poate. Am organizat o nuntă într-un centru comercial din Sfântu Gheorghe cu tot ce trebuie: mireasă, mire, preot, martori și fotograf, în plus, ne-am ales și cu o mulțime de invitați. Muzică nu am cerut, dar am primit. Menționăm că această reprezentație a comunității noastre nu a fost îndreptată împotriva centrelor comerciale, ci mai degrabă a avut scopul de a atrage atenția asupra nedreptăților și inegalităților din sistem. Te poți cununa într-un supermarket, dar ar fi mai bine și mai frumos să faci acest lucru în spațiile în care toate condițiile sunt perfecte pentru acest eveniment extraordinar.”, au scris reprezentanții restaurantului pe pagina de socializare.

Ulterior, reprezentanţii localului au venit cu precizări: “Le mulțumim mult celor care ne-au susținut de la început în ideea noastră aparent nebună, de a organiza o nuntă acolo unde ne este permis, într-un centru comercial. Realizarea videoclipului de mai jos se datorează curajoșilor organizatori ai evenimentului, fotografului, cameramanului, ”mirilor”, martorilor, invitaților și, nu în ultimul rând, ”preotului”.

Organizatorii ineditului protest speră că ordinea poate fi restabilită cât mai curând posibil și că localurile asemenea lor vor putea primi atât cuplurile îndrăgostite, cât și pe cei îndrăgostiți de gusturile bune.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania