fbpx
12.7 C
Cluj-Napoca
AcasăTIMP LIBERCele mai mari câștiguri la jocuri de noroc din istorie

Cele mai mari câștiguri la jocuri de noroc din istorie

Publicat în

spot_img
spot_img

Orice jucător de jocuri de noroc visează în secret la un câștig mare. Chiar dacă jocurile de noroc sunt o modalitate de distracție și relaxare (și așa ar trebui să și rămână), mereu exista speranța de a câștiga o sumă mare de bani sau poate chiar o avere.

Fie că intri într-un cazino clasic sau accesezi un cazino online precum Unibet, nu știi de unde îți va surâde norocul.

Următorii jucători au fost extrem, extrem de norocoși:

Archie Karas

Archie Karas este un jucător de poker talentat de origine greacă care a venit să cucerească Las Vegas-ul cu 50 de dolari în buzunar. A reușit să îi înmulțească rapid la mesele de poker și a pariat sume din ce în ce mai mari. Karas a ajuns să câștige aproximativ 40 de milioane de dolari de-a lungul unei perioade de 30 de luni. Din păcate, a reușit să îi piardă pe toți în doar trei săptămâni. Toate acestea s-au petrecut la mijlocul anilor 90.

Norvegianul supranumit Peter

Uită de câștigurile colosale obținute la cazinourile din Las Vegas; cazinourile online câștigă rapid teren și deja fac de mult timp istorie. Un norvegian anonim care a primit mai târziu pseudonimul Peter și-a încercat într-o dimineața norocul la sloturi progresive și a câștigat 11,7 milioane de coroane norvegiene, adică 38 de milioane de dolari. Există cazinouri online care oferă jackpoturi foarte mari și oricine se poate număra printre norocoși.

Un tânăr inginer

Se întâmplă mai rar ca un jucător să câștige potul cel mare la sloturi, dar nu este imposibil. Un tânăr inginer de software a ales să joace la o mașină de sloturi la cazinoul Excalibur din Las Vegas și a pariat 100 de dolari. Mașina l-a răsplătit cu un incredibil jackpot de 39,713,982.25 de dolari. Norocosul a decis să își împartă câștigurile astfel încât să îi revină un venit de 1,5 milioane de dolari în fiecare an, timp de 25 de ani. Cu siguranță duce un trai foarte confortabil.

Amy Nishimura

În preajma Crăciunului din 2003, Amy Nishimura din Hawaii se afla de mai puțin de 24 de ore în vacanța ei anuală la Las Vegas. Tactica ei a fost să îi vorbească mașinii de sloturi Megabucks de la Fremont Hotel, iar mașina se pare că i-a răsplătit efortul, oferindu-i un premiu de 8,92 milioane de dolari. Două zile mai târziu, Amy și-a sărbătorit cea de-a 72-a aniversare, pe 24 decembrie. A avut parte de un cadou pe cinste!

John Tippin

Te-ai întrebat vreodată cum s-a schimbat viața celor care au câștigat premii mari la jocurile de noroc? Un lucrător poștal pe numele său John Tippin a câștigat 11 milioane de dolari la mașina de sloturi Megabucks în 1996. Povestea nu se termină aici. În 2001, el a publicat o carte despre efectele pe care le-a avut câștigul asupra vieții sale, pe numele „Am reușit! Viața mea după Megabucks”. În această carte, Tippin vorbește și despre neajunsurile faptului de a deveni multimilionar, cum ar fi izolarea și paranoia. Ce zici, ar trebui să ne para rău pentru el?

Redactia

Articole recente

CLICK PE VIAȚĂ | Tânăra artistă Luana Toader, despre planurile de viitor și parcursul profesional

Invitata podcastului de astăzi are un cumul de îndeletniciri, în curând va fi absolventa...

”Marșul pentru viață” – un eveniment ce vine în sprijinul femeilor însărcinate

Tema ediției din acest an este ”construim împreună pentru viață” și a fost inspirată de situația care a dus la moartea Alexandrei Ivanov, o mamă în vârstă de 25 de ani căreia nu i s-au acordat îngrijirile medicale necesare în urma unui avort spontan.

Dominic Fritz: Am semnat parteneriatul cu IFC, divizia de dezvoltare a Băncii Mondiale pentru un nou spital municipal la Timișoara

Dominic Fritz face primul pas pentru construirea unui spital nou în Timişoara

ADR Centru a lansat proiectul pentru finanțarea infrastructurii și serviciilor educaționale din învățământul primar și secundar obligatoriu

Peste 16 milioane euro sunt alocați pentru finanțarea infrastructurii și serviciilor educaționale

Mai multe articole de același fel

Deutsche Welle despre satul Rimetea/Torockó: Este printre cele mai frumoase din România

Cu o istorie bogată și diverse perioade de dezvoltare și declin, Rimetea a fost inclus într-un proiect de conservare începând cu anul 1996, ceea ce a condus la restaurarea mai multor case vechi de către localnici.

Festivalul Săptămâna Haferland | Baluri tradiţionale săseşti, concerte de orgă, ateliere meşteşugăreşti și vizite la fermele din Ţara Ovăzului

Cea de-a XI-a ediţie a festivalului Săptămâna Haferland, cea mai amplă manifestare din România dedicată promovării culturii şi tradiţiilor comunităţii saşilor din Transilvania, va avea loc în acest an în perioada 3 – 6 august, în zece localităţi din regiunea cunoscută istoric drept Ţara Ovăzului: Archita, Saschiz, Homorod, Rupea, Criţ, Roadeş, Meşendorf, Cloaşterf, Buneşti şi Viscri.