fbpx
12.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI ALBACirculație restricționată pe A1 Deva - Nădlac şi A10 Aiud – Turda....

Circulație restricționată pe A1 Deva – Nădlac şi A10 Aiud – Turda. Se fac lucrări de reparații

Publicat în

spot_img
spot_img

Circulația este restricționată miercuri pe câteva tronsoane de pe A1 Deva – Nădlac şi A10 Aiud – Turda pentru efectuarea unor lucrări de reparații.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că miercuri se efectuează lucrări de reparaţii la carosabil astfel:

– autostrada A1 Deva – Nădlac, pe tronsonul kilometric 577+600 de metri-579+500 de metri, sensul către Nădlac, şi pe tronsonul kilometric 573 – 569+800 de metri, sensul către Deva, în zona oraşului Nădlac, judeţul Arad, se execută lucrări cu mixtură asfaltică.

Din acest motiv, până la ora 19,00, banda de urgenţă şi prima bandă sunt restricţionate, traficul efectuându-se pe banda numărul 2.

– autostrada A10 Aiud – Turda, la kilometri 53+935 de metri şi 54+100 de metri, pe sensul către Aiud, pe raza localităţii Miraslău, judeţul Alba, au loc lucrări de reparaţii la carosabil.

Astfel, până la ora 18,00, prima bandă este restricţionată, circulându-se pe a doua.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie.

Ovidiu Petrovai

Articole recente

CLICK PE VIAȚĂ | Tânăra artistă Luana Toader, despre planurile de viitor și parcursul profesional

Invitata podcastului de astăzi are un cumul de îndeletniciri, în curând va fi absolventa...

”Marșul pentru viață” – un eveniment ce vine în sprijinul femeilor însărcinate

Tema ediției din acest an este ”construim împreună pentru viață” și a fost inspirată de situația care a dus la moartea Alexandrei Ivanov, o mamă în vârstă de 25 de ani căreia nu i s-au acordat îngrijirile medicale necesare în urma unui avort spontan.

Dominic Fritz: Am semnat parteneriatul cu IFC, divizia de dezvoltare a Băncii Mondiale pentru un nou spital municipal la Timișoara

Dominic Fritz face primul pas pentru construirea unui spital nou în Timişoara

ADR Centru a lansat proiectul pentru finanțarea infrastructurii și serviciilor educaționale din învățământul primar și secundar obligatoriu

Peste 16 milioane euro sunt alocați pentru finanțarea infrastructurii și serviciilor educaționale

Mai multe articole de același fel

Primăria Arad anunță prima acțiune de dezinsecţie din acest an

Primăria Municipiului Arad anunță cetățenii orașului că joi, 4 aprilie și vineri, 5 aprilie 2024 se vor desfășura activităţi de dezinsecţie pe domeniul public și privat al municipalității.