Scăderea incidenței cazurilor de COVID-19 în municipiul Deva permite reluarea spectacolelor și a întâlnirilor cu publicul iubitor de teatru. Teatrul de Artă Deva își redeschide în acestă lună porțile pentru public și vine cu o nouă premieră.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

În data de 14 mai este programat spectacolul ”Veronika se hotărăște să moară”. Regia este semnată de Florin Ionescu, iar din distribuție fac parte: Diana Rotaru, Sergiu Cornelius, Anette Marka, Aurelian Gheorghe, Ioana Cojocărescu, Silviu Dobre, Roxana Olșanschi, Andreea Pascu, Laurențiu Lungu. Spectacolul este nerecomandat minorilor cu vârsta sub 16 ani.

Vineri, 21 mai, se joacă piesa ”Neoplasticism”, în regia lui Roman Mălai. Distribuția: Mihai Feier, Laurențiu Lungu, Ioana Cojocărescu.

Preț bilet pentru fiecare dintre cele două spectacole: 20 lei / 10 lei (pensionari, elevi, studenți)

În 25 mai este programată o nouă premieră a stagiunii. Spectacolul ”Nu-i ușor să fii bogat” îi are în distribuție pe Roxana Olșanschi și Eugen Pădureanu, care semnează și regia piesei.

Preț bilet premieră: 30 lei / 15 lei (pensionari, elevi, studenți)

La toate cele trei spectacole, numărul locurilor este limitat.

Accesul spectatorilor în sala de spectacole va fi permis doar cu mască de protecție, după dezinfectarea mâinilor și termoscanare.

Rezervările se fac la Agenția Teatrală, tel. 0787.259.420 sau 0787.287.113.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania