Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiş a aprobat o hotărâre în baza căreia s-a decis schimbarea temporară a unei destinaţii din incinta Shopping City Timişoara pentru înfiinţarea unui centru de vaccinare de tip drive-thru, pentru perioada 7 mai – 7 august.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Primul centru de vaccinare din mașină (drive-thru) din Timişoara va fi deschis zilnic, între orele 8:00 și 20:00. Imunizarea se va face fără programare, cu serul produs de compania Pfizer.

„Vrem să asigurăm accesul cât mai multor persoane la vaccinare și una dintre căi este și vaccinarea de tip drive-thru. Datoria noastră este să facem astfel încât vaccinul să ajungă la toți timișorenii care vor să se vaccineze și niciun timișorean să nu fie lăsat fără oportunitatea de a se vaccina.

Continuăm să căutăm soluții și să creăm facilități pentru accesibilizarea vaccinării și în același timp încercăm să convingem cât mai mulți oameni să se vaccineze. Viețile noastre personale și sociale, comunitatea, economia depind de succesul procesului de vaccinare. Le mulțumim partenerilor de la Shopping City Timisoara, care pun la dispoziția comunității, cu titlu gratuit, spațiul și condițiile necesare activității acestui centru de vaccinare”, a declarat primarul Timişoarei, Dominic Fritz.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania