Un tânăr de 20 de ani, din comuna Mănăstireni, şi-a pierdut viaţa sâmbătă, pe E60, în zona localităţii Dumbrava, judeţul Cluj, după ce a intrat cu maşina în parapeţii drumului, de unde a fost proiectat într-un camion de pe sensul opus.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Potrivit IPJ Cluj, tânărul se deplasa din direcţia Oradea spre Cluj-Napoca, iar în afara localităţii Dumbrava a intrat în coliziune cu parapeţii de pe partea dreaptă. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un ansamblu de vehicule care se deplasa pe sensul opus.

“A fost înregistrată o solicitare pentru intervenţia pompierilor ca urmare a unui grav accident rutier, produs pe E60, în apropierea localităţii Dumbrava. Au intervenit la faţa locului o autospecială şi un echipaj SMURD, care sunt suplimentate de încă o ambulanţă SAJ. Au fost găsite un autocamion şi un autoturism avariate şi un tânăr fără semne vitale. Manevrele de resuscitare au fost aplicate timp de cca 50 de minute, însă fără a putea readuce semnele vitale pentru tânărul de 20 de ani. Înaintea sosirii forţelor alertate, la faţa locului s-au oprit un echipaj SAJ aflat în deplasare la altă misiune şi un medic clujean. Aceştia au acordat primul ajutor calificat din primele momente după accident, până la sosirea echipajelor specializate, care au continuat aplicarea suportului vital avansat”, a transmis ISU Cluj.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania