Castelul Bran a intrat de vineri în cursa-maraton de vaccinare cu serul Pfizer. Acțiunea de imunizare se va desfășura timp de o lună, pe durata weekend-urilor. Toți cei care vor să se vaccineze la castel o pot face doar cu buletinul, fără programare.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Centrul de vaccinare se află la doar 100 de metri de Castelul Bran. Cei care vin aici se imunizează cu serul de la Pfizer.

Castelul Bran va găzdui un maraton special de vaccinare, timp de o lună, în perioada weekend-urilor, în clădirile Vămii Medievale din incinta Domeniului Bran, anunță CNCAV.

Vaccinarea se va face cu echipa medicală mobilă, iar intervalul de funcționare este vineri – duminică, după cum urmează: vineri, între orele 14:00 – 20:00, sâmbătă, de la 10:00 la 20:00 și duminică, în intervalul orar 10:00 – 18:00.

Demersul este organizat în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică Brașov, Centrul Rezidențial Pentru Vârstnici Maria și Prefectura Județului Brașov, iar beneficiarii vor primi o “diplomă de vaccinat la Castelul Bran” și acces gratuit la Expoziția cu Instrumente Medievale de Tortură, în cazul în care vor include și vizita la Castel.

Accesul în centrul de vaccinare nu este condiționat de vizitarea Castelului Bran.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania