15.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI SIBIUIntrare gratuită la Teatrul „Gong” din Sibiu pentru părinţii vaccinaţi anti-COVID

Intrare gratuită la Teatrul „Gong” din Sibiu pentru părinţii vaccinaţi anti-COVID

Publicat în

spot_img
spot_img

Teatrul pentru Copii şi Tineret “Gong” din Sibiu oferă intrarea gratuită la oricare dintre cele patru reprezentaţii ale spectacolului “Sarea-n bucate”, pentru a susţine iniţiativele locale de imunizare şi pentru a marca deschiderea primului centru de vaccinare drive-through din judeţ, din Parcarea Cazarma 90.

Accesul gratuit la spectacolul “Sarea-n bucate” se face în baza adeverinţei de vaccinare, indiferent de numărul de doze efectuate sau centrul de vaccinare emitent. Rezervarea locurilor se face exclusiv la sediul Teatrului “Gong”, la Agenţia de Bilete, de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00, iar sâmbătă între 10:00 – 18:00, în limita locurilor disponibile. Pe baza unei adeverinţe de vaccinare se poate obţine un singur loc gratuit, valabil strict pentru evenimentul respectiv. Dacă ambii părinţi/tutori au fost vaccinaţi, aceştia pot cumula adeverinţele pentru emiterea a două locuri gratuite. Organizatorii nu vor stoca, duplica sau fotografia adeverinţa de vaccinare, emiterea biletelor gratuite fiind condiţionată doar de prezentarea acesteia pentru confirmarea condiţiilor de participare şi la intrarea în sala de spectacol.

“Sarea-n bucate” este unul dintre cele mai apreciate spectacole ale teatrului sibian, cu peste 200 de reprezentaţii jucate atât pe scena de la Sibiu, cât şi în Azerbaidjan, India, Spania şi SUA. Spectacolul are o durată de 50 de minute şi este recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani.

Spectacolul va avea patru reprezentaţii, la sala de la etaj a teatrului: vineri, 14 mai, de la ora 18:00, sâmbătă, 15 mai, de la orele 11:00 şi 18:00, duminică, 16 mai, de la ora 11:00.

Centrul de vaccinare din Parcarea Cazarma 90 a fost amenajat de Primăria Sibiu, în colaborare cu Instituţia Prefectului judeţului Sibiu, Direcţia de Sănătate Publică şi ISU Sibiu.

Inaugurat sâmbătă, 8 mai, în Parcarea Cazarma 90, centrul de vaccinare anti-COVID funcţionează zilnic între orele 09:00 – 19:00, dispune de patru fluxuri, iar vaccinul administrat este cel produs de compania Pfizer BioNTech. Centrul se adresează celor care doresc să se vaccineze, indiferent de localitatea de domiciliu, dar care sosesc cu mijloacele de transport personale sau cu mijloace de transport în comun, de tip taxi. În zona de triaj a centrului de vaccinare drive-through înregistrările vor fi efectuate pe baza unui document de identitate, fiind recomandat totodată, să fie prezentat personalului medical chestionarul de triaj şi cel de consimţământ, completate.

Articole recente

Președintele popularilor europeni: România, Bulgaria și Croația trebuie să devină în sfârşit state membre ale spaţiului Schengen

"Bulgaria, Croaţia şi România îndeplinesc condiţiile pentru a adera la zona Schengen şi încă aşteaptă ca decizia finală să fie adoptată de Consiliul UE. Locul lor este în spaţiul Schengen. Aveţi sprijinul total al Partidului Popular European", a spus Manfred Weber

Ratele pentru locuințe ale magistraților vor fi achitate de stat | „Nu există prevedere mai grețoasă și mai nesimțită” – reacția judecătoarei Adriana Stoicescu 

Cunoscută pentru declarațiile sale foarte dure, judecătoarea Adriana Stoicescu din Timișoara a spus despre noua inițiativă legislativă că este „grețoasă și nesimțită”.

Doi bistrițeni care dispăruseră de două zile, găsiți morți într-un autoturism căzut în râul Bistriţa Ardeleană

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a transmis că victimele sunt doi bărbaţi, de 36, respectiv 37 de ani, care locuiau în Unirea.

Universitatea Babeş-Bolyai, planuri pentru noi dezvoltări în judeţul Sălaj

După discuţiile cu autorităţile locale, UBB se va implica mai mult în judeţul Sălaj - dincolo de prezenţele deja vizibile în Zălău şi Jibou -, după un plan ce va fi stabilit împreună cu autorităţile locale în luna viitoare.

Mai multe articole de același fel

Trafic întrerupt mai bine de două ore pe Transfăgărășan din cauza unor căderi de pietre pe carosabil

Traficul rutier a fost întrerupt mai bine de două ore pe DN 7C Transfăgărăşan, între Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac, din cauza unor căderi de pietre pe carosabil și a lucrărilor de îndepărtare a acestora.