Un pui de căprioară a fost salvat de jandarmii hunedoreni, după ce un cetățean a sesizat unei patrule că pe drumul de acces spre stațiunea Parâng s-ar aflat acest pui care părea blocat între pietre.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Duminică, în jurul orei 16.00, la sesizarea unui cetățean, patrula din cadrul Postului de Jandarmi Montan Parâng s-a deplasat către drumul de acces spre stațiunea Parâng pentru a salva o căprioară despre care au fost informați că rămăsese blocată între pietre.

Ajunși la fața locului, jandarmii montani au găsit un pui de căprioară prins între resturi de materiale și pietre rămase de la construcția drumului.După ce au eliberat animalul din locul în care era blocat, jandarmii au verificat dacă este rănit, dar, spre norocul lui, puiul era doar speriat și dezorientat.

”Redat mediului său natural în zona unde au fost văzute frecvent căprioare, suntem siguri că puiul își va reîntâlni familia, colegii noștri confirmând că în zona respectivă își au habitatul 3 ciute și un cerb.”, au scris jandarmii hunedoreni pe pagina de socializare.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania