9.7 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIEA murit primul președinte al Consiliului Județean Maramureș, Ioan Dulf

A murit primul președinte al Consiliului Județean Maramureș, Ioan Dulf

Publicat în

spot_img
spot_img

Primul președinte al Consiliului Județean Maramureș, Ioan Dulf, a încetat din viață, a anunțat marți administrația județeană.

„Prin activitatea sa a pus bazele administrației județene, în perioada 1992-1994, și a reușit să contureze importanța pe care administrația publică o are în procesul de dezvoltare a județului, iar pentru asta maramureșenii îi sunt recunoscători. Condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis Consiliul Județean Maramureș.

Articole recente

Președintele popularilor europeni: România, Bulgaria și Croația trebuie să devină în sfârşit state membre ale spaţiului Schengen

"Bulgaria, Croaţia şi România îndeplinesc condiţiile pentru a adera la zona Schengen şi încă aşteaptă ca decizia finală să fie adoptată de Consiliul UE. Locul lor este în spaţiul Schengen. Aveţi sprijinul total al Partidului Popular European", a spus Manfred Weber

Ratele pentru locuințe ale magistraților vor fi achitate de stat | „Nu există prevedere mai grețoasă și mai nesimțită” – reacția judecătoarei Adriana Stoicescu 

Cunoscută pentru declarațiile sale foarte dure, judecătoarea Adriana Stoicescu din Timișoara a spus despre noua inițiativă legislativă că este „grețoasă și nesimțită”.

Doi bistrițeni care dispăruseră de două zile, găsiți morți într-un autoturism căzut în râul Bistriţa Ardeleană

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a transmis că victimele sunt doi bărbaţi, de 36, respectiv 37 de ani, care locuiau în Unirea.

Universitatea Babeş-Bolyai, planuri pentru noi dezvoltări în judeţul Sălaj

După discuţiile cu autorităţile locale, UBB se va implica mai mult în judeţul Sălaj - dincolo de prezenţele deja vizibile în Zălău şi Jibou -, după un plan ce va fi stabilit împreună cu autorităţile locale în luna viitoare.

Mai multe articole de același fel