Muzica unor formații și artiști legendari, ca Deep Purple, Queen, Guns N’Roses,, Nirvana, Jimi Hendrix, Ed Sheeran, Bruno Mars, Adele, One Republic, va putea fi ascultată în interpretarea Orchestrei Filarmonicii Sibiu.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Concertul, intitulat ”Rock the Symphony”, va avea loc joi, de la ora 19.00, la Sala Thalia.

Orchestra Filarmonicii Sibiu, dirijată de Remus Grama, alături de solistul Sorin Petrescu (pian), vor interpreta muzică pop-rock, de la cunoscutul hit Deep Purple ”Smoke on the Water” sau ”Bohemian Rhapsody” a grupului britanic Queen până la ”Thriller”-ul lui Michael Jackson și mult mai tânăra ”Counting stars” a celor de la One Republic.

Remus Grama, muzician venit de la Târgu Mureș, este și membru fondator al Bohemia String Quartet. Tânăr muzician cunoscut publicului târgu-mureșean și din evoluțiile sale ca dirijor în concertele Filarmonicii din Târgu Mureș, Remus Grama este absolvent al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca si vocația dirijorală s-a relevat în ultimii ani. A participat la cursurile de măiestrie ale dirijorului Konrad von Abel din Germania, fost asistent al maestrului Sergiu Celibidache. Începând din 2018 este dirijorul permanent al Bohemian Symphonic Orchestra, cu care are la activ proiecte precum spectacolul Vița-de-Vie “În Corzi” din Festivalul AWAKE ediția 2018, sau Bohemian Symphony din ediția 2019 a aceluiași festival. De asemenea este dirijorul permanent al Rock Classic Chamber Orchestra din München – Germania.

Biletele pentru concertul ”Rock the Symphony” s-au pus în vânzare la Casa de bilete a Filarmonicii Sibiu și online pe iabilet.ro. Prețul unui bilet este de 30 și 40 de lei. Accesul se face în limita a 30% din capacitatea sălii. Purtarea măștii de protecție este obligatorie pe întreaga durată a concertului.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania