Peste 70 de taximetriști din municipiul Arad s-au alăturat autorităților locale în campania de promovare a vaccinării și au participat miercuri la Marșul taximetriștilor.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

La orele amiezii, taximetriștii au pornit din fața Palatului Administrativ spre centrul de vaccinare drive-thru amenajat de Primăria Arad în parcarea Real/Remarkt și s-au vaccinat împotriva COVID-19.

Acțiunea de astăzi vine în completarea inițiativei de anul trecut, când taximetriștii arădeni le-au oferit cadrelor medicale arădene transport gratuit la și de la spital.

„Le mulțumim pentru că au venit să ne sprijine în campania de vaccinare. Este foarte important să înțelegem cu toții că vrem să circulăm în siguranță și în taximetre. Partenerii noștri de azi sunt taximetriștii arădeni. Au venit la drive-thru să se vaccineze așa cum fac toți cei care țin la sănătatea lor și a celor din jurul lor. Centrul drive-thru merge foarte bine. Este o modalitate prin care te poți vaccina simplu. Vii la cumpărături, te poți vaccina chiar în mașină, fără să fie nevoie de programare. Din prima zi, oamenii au apelat la centrul nostru care va rămâne deschis atât timp cât va fi nevoie.”, a declarat viceprimarul municipiului Arad, Lazăr Faur.

Potrivit municipalității, la Arad se intenționează marcarea cu stickere distinctive a taximetrelor în care clienții circulă în deplină siguranță.

(FOTO: Primăria Arad)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania