Primul centru de vaccinare de tip drive-thru din Alba Iulia va fi deschis la sfârșitul acestei săptămâni.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Centrul va fi amenajat în parcarea Stadionului Cetate (în spatele Benzinăriei OMV) și va funcționa vineri, sâmbătă și duminică, între orele 08:00-20:00.

Vaccinul folosit va fi cel de la Pfizer și nu va fi nevoie de programare prealabilă. Vaccinarea se va face din mașină, în baza actului de identitate și este nevoie doar de completarea unui formular ce poate fi descărcat de AICI sau poate fi completat la punctul de triaj.

„În colaborare cu directorul DSP Alba, Alexandru Sinea și deputatul Beniamin Todosiu, cărora le mulțumesc și pe această cale, în cadrul Centrului Drive-Thru din Alba Iulia am reușit să mobilizăm câteva zeci de voluntari pentru a putea vaccina aproximativ 1500 de persoane. Dacă vrei și tu să te numeri printre voluntari, te poți înscrie la numărul de telefon 0755 125 437 sau dacă dorești să fii partener al Maratonului de Vaccinare, prin susținerea cu premii și recompense pentru cei care se vaccinează, poți apela cu încredere numărul de telefon 0764 631 666. Pentru cei care se vor vaccina, am pregătit o mulțime de surprize, premii și tombole”, a transmis miercuri primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa.

În zona centrului de vaccinare drive-thru vor fi impuse restricții de circulație, iar proprietarii autoturismelor parcate în zona din fața stadionului sunt rugați să elibereze locurile de parcare. Un echipaj al Poliției Locale îi va direcționa pe proprietarii de parcări rezidențiale către locurile provizorii.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania