fbpx
13.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BRAȘOVAccident rutier cu patru morți în județul Brașov

Accident rutier cu patru morți în județul Brașov

Publicat în

spot_img
spot_img

Un accident rutier grav a avut loc vineri dimineață pe DN 13, în județul Brașov.

Potrivit ISU Brașov, la ieşirea din Rotbav spre Măieruş a avut loc o coliziune între un autoturism şi un TIR. Patru persoane și-au pierdut viața în accident.

Două dintre cele patru victime erau încarcerate la momentul sosirii echipajelor de pompieri şi medicale ale SMURD.

Traficul în zonă s-a desfăşurat, temporar, alternativ, dirijat de poliţiştii rutieri.

(FOTO: IPJ Brașov)

Ioana Pop

Articole recente

Wizz Air, desemnată cea mai proastă companie aeriană pentru al treilea an la rând

Rezultatul în general slab vine pe măsură ce tarifele companiilor aeriene au crescut ca urmare a costurilor mai mari ale combustibilului și a taxelor ecologice.

Primarul comunei Ilieni, care a pierdut alegerile, a anunţat că demisionează din funcţie înainte de încheierea mandatului

Imre Fodor, care a candidat pentru cel de-al cincilea mandat pe lista UDMR, a pierdut alegerile locale în faţa candidatului independent Benko Arpad-Jeno.

Zece profesori și antrenori remarcabili din toată țara, premiați cu Premiul Mentor pentru excelență în educație

Premiul Mentor pentru excelență în educație se acordă anual, începând din 2010, profesorilor și antrenorilor care au descoperit tineri talentați și care au avut un rol important în evoluția profesională a discipolilor pe care i-au îndrumat în carieră.

Primul elev de etnie romă care a absolvit liceul din Tălmaciu, mândria școlii și a părinților

Liceul Tehnologic „Johannes Lebel” din Tălmaciu se mândrește cu Victor Carole, primul elev de etnie romă care a reușit să își atingă visul de a absolvi studiile, în ciuda tuturor obstacolelor ce i-au venit în cale de-a lungul anilor. 

Mai multe articole de același fel

Adrian Scriminț, colaborator al Știrilor Transilvaniei, își lansează cartea „Balet la Kosovo”

Unul dintre cei mai longevivi colaboratori ai portalului Știrile Transilvaniei, Adrian Scriminț, își lansează cartea ”Balet la Kosovo”, o introspecție asupra războiului din Kosovo văzut prin ochii unui balerin al Operei Brașov. Adrian Scriminț a lucrat ca balerin timp de 12 ani în diverse țări ale fostei Iugoslavii, printre care Serbia, Bosnia și Croația.