Maramureșenii se pot vaccina fără programare în acest weekend în centrul drive-thru amenajat în parcarea Value Centre din Baia Mare.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Campania se va desfășura în zilele de sâmbătă și duminică, 15 – 16 mai, între orele 12:00-20:00, iar cei care doresc se pot vaccina direct din mașină, doar cu actul de identitate. Vaccinul folosit va fi cel produs de compania Pfizer-BioNTech.

“Vă invit să veniți în număr cât mai mare pentru a vă vaccina. Este singura soluție care ne va aduce la normalitatea de dinaintea pandemiei și ne va proteja sănătatea noastră și a celor dragi din jurul nostru”, a declarat președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan.

Campania de vaccinare drive-thru din Baia Mare este organizată de Instituția Prefectului Maramureș, Consiliul Județean Maramureș, Primăria Baia Mare, Direcția de Sănătate Publică Maramureș, Baia Mare Value Centre, Nord 6 Riders, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Gheorghe Pop de Băsești” Maramureș, Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș, Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Pintea Viteazul” Maramureș, Serviciul Județean de Ambulanță Maramureș și Direcția Județeană de Telecomunicații Speciale Maramureș.

(FOTO: RO Vacinare / Facebook)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania