Artiștii de renume internațional ai Baletului din Győr, Ungaria, urcă pe scena Teatrului Szigligeti Oradea în 21 mai, de la ora 19.00. De această dată, trupa va aduce spectacolul de balet „Romance”, o coregrafie pe operele compozitorului Kodály Zoltán.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Regizorul-coregraf al spectacolului este Velekei László, directorul Baletului din Győr, care, în 2013, a regizat spectacolul de mare succes intitulat „KODÁLY”, tot pe muzica marelui compozitor. Coregrafia „Romance” include melodii din întreaga operă a lui Kodály, devenind astfel un omagiu adus marelui muzicolog, pedagog muzical și cercetător al muzicii populare.

Bilete pentru spectacol se găsesc la casieriile Teatrului Szigligeti sau online, pe pagina szigligeti.biletmaster.ro. Sunt totodată disponibile abonamentele de primăvară „Varadinum”, care pot fi folosite la 4 spectacole la alegere, inclusiv la spectacolul Baletului din Győr din 21 mai. Prețul abonamentului de primăvară este de 100 de lei. Mai multe informații despre spectacole, respectiv abonamentul „Varadinum”, găsiți pe pagina www.szigligeti.ro.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania