15.8 C
Cluj-Napoca
AcasăSĂNĂTATECentru de vaccinare drive-thru în stațiunea Sângeorz-Băi

Centru de vaccinare drive-thru în stațiunea Sângeorz-Băi

Publicat în

spot_img
spot_img

Staţiunea Sângeorz-Băi va găzdui duminică prima campanie de vaccinare anti-COVID-19 de tip drive-thru din judeţul Bistriţa-Năsăud organizată în afara municipiului reşedinţă.

Acţiunea va avea loc în zona parcului staţiunii, concomitent cu un târg dedicat produselor din lapte de oaie obţinute de ciobanii de pe Valea Someşului, iar vaccinul administrat va fi cel de la Johnson&Johnson, care necesită o singură doză.

“Continuăm suita de campanii drive-through, de această dată în Sângeorz-Băi. Este necesar să facem tot ce putem pentru ca imunizarea să fie mult mai accesibilă pentru cetăţeni, iar acesta este un prim pas pentru zona Sângeorz-Băi, unde aşteptăm şi locuitorii de pe Valea Someşului. Încă o veste bună este că avem în lucru, împreună cu primarul Traian Ogâgău şi colegii din CJSU, derularea procedurilor pentru deschiderea unui centru permanent de vaccinare în acest oraş”, a transmis prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha.

Articole recente

Ratele pentru locuințe ale magistraților vor fi achitate de stat | „Nu există prevedere mai grețoasă și mai nesimțită” – reacția judecătoarei Adriana Stoicescu 

Cunoscută pentru declarațiile sale foarte dure, judecătoarea Adriana Stoicescu din Timișoara a spus despre noua inițiativă legislativă că este „grețoasă și nesimțită”.

Doi bistrițeni care dispăruseră de două zile, găsiți morți într-un autoturism căzut în râul Bistriţa Ardeleană

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a transmis că victimele sunt doi bărbaţi, de 36, respectiv 37 de ani, care locuiau în Unirea.

Universitatea Babeş-Bolyai, planuri pentru noi dezvoltări în judeţul Sălaj

După discuţiile cu autorităţile locale, UBB se va implica mai mult în judeţul Sălaj - dincolo de prezenţele deja vizibile în Zălău şi Jibou -, după un plan ce va fi stabilit împreună cu autorităţile locale în luna viitoare.

Plângere penală împotriva antrenorilor lotului național de gimnastică de la Deva

Amalia Puflea, o gimnastă de 15 ani din Bârlad, a amenințat cu sinuciderea în cantonamentul din Deva, fiind terorizată de comportamentul antrenorilor Lucian Sandu și Gina Gogean.

Mai multe articole de același fel