fbpx
14.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BRAȘOVMaraton de vaccinare anti-COVID-19, la Aeroportul Internațional Brașov

Maraton de vaccinare anti-COVID-19, la Aeroportul Internațional Brașov

Publicat în

spot_img
spot_img

Autoritățile județene și locale din Brașov organizează sâmbătă și duminică, între orele 8:00 – 20:00, Maratonul de vaccinare împotriva COVID-19 la Aeroportul Internațional Brașov.

Potrivit Prefecturii Brașov, vaccinul folosit va fi cel produs de compania Pfizer BioNTech, iar maratonul va fi de tip drive-thru.

De asemenea, RAT Brașov va pune de dispoziție curse speciale, cu plecare din Gara Brașov, și va prelungi linia 28 pe traseul Livada Poștei – Aeroportul Internațional Brașov.

Maratonul vaccinării este organizat de Consiliul Județean Brașov, Prefectura Brașov și Direcția de Sănătate Publică Brașov, în parteneriat cu Primăria Municipiului Braşov, ISU Brașov, Crucea Rosie Filiala Brașov, Serviciul Județean Salvamont Brașov și Asociația Salvatorilor Voluntari – SAR România.

Ioana Pop

Articole recente

Primăria Arad anunță prima acțiune de dezinsecţie din acest an

Primăria Municipiului Arad anunță cetățenii orașului că joi, 4 aprilie și vineri, 5 aprilie 2024 se vor desfășura activităţi de dezinsecţie pe domeniul public și privat al municipalității.

Perioada fără sancţiuni pentru contribuabilii care nu utilizează sistemul e-Factura, extinsă până la 31 mai

De la implementarea sistemului RO e-Factura, Ministerul Finanţelor a avut numeroase discuţii şi întâlniri cu reprezentanţii mediului de afaceri pentru îmbunătăţirea platformei, iar prelungirea perioadei permite persoanelor impozabile să îşi continue adaptarea procedurilor/sistemelor la noile cerinţe, pentru a evita sancţiunile.

Spitalul din Rupea va fi modernizat, după 50 de ani de la construcție

Valoarea investiției este de 101.872.000 lei, iar durata de realizare a obiectivului este estimată la 28 de luni

CJ Maramureș a alocat un milion de lei, fonduri nerambursabile, pentru domeniul culturii

Fondul de un milion de lei a fost aprobat de consilierii judeţeni pentru finanţarea nerambursabilă a proiectelor în domeniul culturii

Mai multe articole de același fel