11.8 C
Cluj-Napoca
AcasăCULTURĂ„Povestea acelor oameni care într-o seară s-au adunat în jurul unei mese”....

„Povestea acelor oameni care într-o seară s-au adunat în jurul unei mese”. Spectacol cu publicul, la Teatrul Național din Timișoara

Publicat în

spot_img
spot_img

Spectacolul Povesteaaceloroamenicareîntr-osearăs-auadunatîn jurul unei mese vine la prima sa întâlnire directă cu publicul, vineri, 21 mai, la ora 19.00, după aproape jumătate de an de la premiera on-line, care a avut loc în 5 decembrie anul trecut.

Spectacolul, semnat de autorul şi regizorul Radu Iacoban, a fost creat ca un racord declarat a actualitatea epidemiologică, spectacolul fiind difuzat în transmisiune directă, fără public în sală. De astăzi, la Sala 2, Povestea acelor oameni care într-o seară s-au adunat în jurul unei mese începe o viaţă nouă, alături de spectatorii săi.

Spectacolul a fost realizat în cadrul proiectului Vocile oraşului – Central Park, parte din Programul Cultural Timişoara Capitală Europeană a Culturii, produs de Teatrul Naţional Timişoara şi finanţat de Primăria Municipiului Timişoara.

Biletele pot fi achiziţionate on-line pe www.tntimisoara.com sau fizic, de la Agenţia de bilete “Mărăşeşti” (str. Mărăşeşti nr. 2). Numărul de locuri este limitat în funcţie de normele de distanţare.

Articole recente

Plângere penală împotriva antrenorilor lotului național de gimnastică de la Deva

Amalia Puflea, o gimnastă de 15 ani din Bârlad, a amenințat cu sinuciderea în cantonamentul din Deva, fiind terorizată de comportamentul antrenorilor Lucian Sandu și Gina Gogean.

Ministrul Muncii: Nu se poate trăi cu salariul minim în România 

Ministrul a precizat că au pornit discuţiile în Comisia de Dialog Social de la Ministerul Muncii, propunerea PSD pentru salariul minim fiind de 3.000 de lei.

Accident cumplit pe Calea Moților, în Cluj

Traficul este închis complet pe Calea Moților

Salina Turda, printre obiectivele turistice promovate în cadrul celui mai important eveniment dedicat sectorului tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor

Conferinţa Plenipotenţiarilor Uniunii Internaţionale a Telecomunicaţiilor (UIT), va reuni în România, în perioada 26 septembrie - 14 octombrie, peste 3.000 de invitaţi de rang înalt, din întreaga lume

Mai multe articole de același fel

Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia, prezintă premierea națională a spectacolului „Ciobanul și Domnița”, după un textul unui basm semnat de Regina Maria

Teatrul de Păpuși „Prichindel” se pregătește de o premieră națională, realizată cu prilejul împlinirii a 100 de ani de la încoronarea primilor regi ai României: Regele Ferdinand și Regina Maria. Este vorba de spectacolul „Ciobanul și Domnița”, care are la bază basmul cu același titlu semnat de Regina Maria.