Spectacolul Povesteaaceloroamenicareîntr-osearăs-auadunatîn jurul unei mese vine la prima sa întâlnire directă cu publicul, vineri, 21 mai, la ora 19.00, după aproape jumătate de an de la premiera on-line, care a avut loc în 5 decembrie anul trecut.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Spectacolul, semnat de autorul şi regizorul Radu Iacoban, a fost creat ca un racord declarat a actualitatea epidemiologică, spectacolul fiind difuzat în transmisiune directă, fără public în sală. De astăzi, la Sala 2, Povestea acelor oameni care într-o seară s-au adunat în jurul unei mese începe o viaţă nouă, alături de spectatorii săi.

Spectacolul a fost realizat în cadrul proiectului Vocile oraşului – Central Park, parte din Programul Cultural Timişoara Capitală Europeană a Culturii, produs de Teatrul Naţional Timişoara şi finanţat de Primăria Municipiului Timişoara.

Biletele pot fi achiziţionate on-line pe www.tntimisoara.com sau fizic, de la Agenţia de bilete “Mărăşeşti” (str. Mărăşeşti nr. 2). Numărul de locuri este limitat în funcţie de normele de distanţare.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania