15.8 C
Cluj-Napoca
AcasăSĂNĂTATEAproape 700 de persoane s-au vaccinat anti-COVID la maratoanele de vaccinare de...

Aproape 700 de persoane s-au vaccinat anti-COVID la maratoanele de vaccinare de la Alba Iulia şi Aiud

Publicat în

spot_img
spot_img

688 de persoane s-au vaccinat împotriva COVID-19, sâmbătă şi duminică, la maratoanele de vaccinare organizate la Alba Iulia şi Aiud.

Majoritatea au optat pentru imunizarea cu vaccinul Johnson&Johnson, care se administrează într-o singură doză.

La maratonul care a avut loc la Muzeul Principia din Alba Iulia s-au vaccinat în cele două zile 466 de persoane, iar la maratonul din municipiul Aiud s-au imunizat 222 de persoane.

Şi în municipiul Blaj a continuat seria de evenimente de tip “maraton de vaccinare”, cu serul Pfizer. S-au vaccinat 213 persoane din localităţile aparţinătoare – Tiur, Mănărade şi Petrisat.

Articole recente

Ratele pentru locuințe ale magistraților vor fi achitate de stat | „Nu există prevedere mai grețoasă și mai nesimțită” – reacția judecătoarei Adriana Stoicescu 

Cunoscută pentru declarațiile sale foarte dure, judecătoarea Adriana Stoicescu din Timișoara a spus despre noua inițiativă legislativă că este „grețoasă și nesimțită”.

Doi bistrițeni care dispăruseră de două zile, găsiți morți într-un autoturism căzut în râul Bistriţa Ardeleană

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a transmis că victimele sunt doi bărbaţi, de 36, respectiv 37 de ani, care locuiau în Unirea.

Universitatea Babeş-Bolyai, planuri pentru noi dezvoltări în judeţul Sălaj

După discuţiile cu autorităţile locale, UBB se va implica mai mult în judeţul Sălaj - dincolo de prezenţele deja vizibile în Zălău şi Jibou -, după un plan ce va fi stabilit împreună cu autorităţile locale în luna viitoare.

Plângere penală împotriva antrenorilor lotului național de gimnastică de la Deva

Amalia Puflea, o gimnastă de 15 ani din Bârlad, a amenințat cu sinuciderea în cantonamentul din Deva, fiind terorizată de comportamentul antrenorilor Lucian Sandu și Gina Gogean.

Mai multe articole de același fel

Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia, prezintă premierea națională a spectacolului „Ciobanul și Domnița”, după un textul unui basm semnat de Regina Maria

Teatrul de Păpuși „Prichindel” se pregătește de o premieră națională, realizată cu prilejul împlinirii a 100 de ani de la încoronarea primilor regi ai României: Regele Ferdinand și Regina Maria. Este vorba de spectacolul „Ciobanul și Domnița”, care are la bază basmul cu același titlu semnat de Regina Maria.

Tezaur din perioada dacică, descoperit de către polițiști și arheologi, într-o pădure din județul Alba

Polițiștii din Alba, în colaborare cu arheologii Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia, au descoperit, în urma unei investigații pornite de la o postare în mediul on-line, un tezaur monetar antic. Obiectele ar proveni din epoca dacică, iar, în urma unei prime estimări, a rezultat că ar avea o deosebită valoare patrimonială.