fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăCULTURĂConcerte ale Operei Brașov la Cetatea Rupea, în această vară

Concerte ale Operei Brașov la Cetatea Rupea, în această vară

Publicat în

spot_img
spot_img

Opera Brașov inaugurează un nou program muzical ce se va desfășura, pentru început, timp de trei luni, la Cetatea Rupea, în urma unui parteneriat între Primăria Rupea și instituția de cultură.

Primul spectacol va avea loc duminică, 30 mai, de la ora 17.00 – recitalul vocal-instrumental „Amor de mai”.

Recitalul este susținut de artiştii Maria Catrina – soprană, Corina Klein – soprană, Sonia Hazarian – mezzosoprană, Claudiu Bugnar – tenor, acompaniaţi la pian de Lioara Frăţilă. În programul acestui eveniment muzical sunt incluse canţonete celebre: ‘O sole mio’ – E. di Capua, ‘Torna a surriento’ – E. de Curtis, arii şi duete binecunoscute din musical-uri şi operete: ‘My Fair Lady’ – Fr. Loewe, ‘West Side Story’ – L. Bernstein, ‘Cats’ – A. L. Webber, ‘Silvia’ de Emmerich Kálmán”

„Scopul evenimentelor este de a duce muzica de operă, operetă, musical și cea de cameră mai aproape de o altă categorie de public”, a transmis Opera Brașov.

Cei care vor vizita Cetatea Rupea şi vor plăti bilet de intrare se vor putea bucura de acest recital, care vine în întâmpinarea atât a turiştilor, cât şi a localnicilor.

(FOTO: Primăria Rupea)

Articole recente

Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic Politehnica 2020: De la realizări la perspective pentru viitor

În prezentarea sa detaliată, conf.univ.dr.ing. Vlad Mihăescu a vorbit despre misiunea CITT, subliniind eforturile constante depuse pentru a încuraja o colaborare eficientă între cercetători și industrie.

Dosar penal, după ce o fetiță de 4 ani aflată în îngrijirea unui asistent maternal a murit

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, copilul a murit din cauza căzăturii, însă avea trupul plin de vânătăi, astfel că asistenţii maternali care o luaseră în plasament sunt cercetaţi pentru ucidere din culpă şi rele tratamente aplicate minorului.

Preşedintele CJ Braşov, despre aeroport: Este deranjant când ţi se spune că ai program de aprozar

Preşedintele CJ Braşov, Şerban Todorică-Constantin, a făcut vineri, într-o conferinţă de presă, un istoric al Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav. 

Semnătură electronică calificată sau…simplificată? Ce alegem şi de ce?

În goana după digitalizare (atât de necesară, de altfel) avem un lucru extrem de important de înţeles şi reţinut – nu toate semnăturile electronice sunt la fel! Un articol susținut de CertSIGN

Mai multe articole de același fel

“Povestea soldatului”, pe muzica lui Igor Stravinski, la Sibiu

Inspirat de compoziția omonimă a lui Igor Stravinski, scrisă în timpul Primului Război Mondial, “Povestea soldatului” face apel la una dintre cele mai puternice dihotomii din istoria omenească, adică lupta între dorința de câștig material și faimă și trăirea unei vieți liniștite, în conformitate cu natura, ce poate aduce bucurii autentice.