15.8 C
Cluj-Napoca
AcasăEVENIMENTConcert de Ziua Copilului al Filarmonicii din Satu Mare, cu muzică din...

Concert de Ziua Copilului al Filarmonicii din Satu Mare, cu muzică din desene animate celebre

Publicat în

spot_img
spot_img

Filarmonica “Dinu Lipatti” din Satu Mare va aduce muzica din îndrăgitele desenele animate mai aproape de copii.

În 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului, cei mici, părinții și bunicii lor sunt invitați la două concerte care vor avea loc la Turnul Pompierilor din Satu Mare, la orele 18.00 și 20.00.

Intrarea se face prin bilete gratuite, care sunt disponibile exclusiv pe platforma bilete.ro, în limita a 200 de bilete pentru un concert. Intrarea se va face prin scanarea biletelor tipărite sau digitale, la intrările special amenajate dinspre Piața Libertății și Piața Jean Calvin. Porțile se vor deschide la ora 17.00 și la ora 19.00.

În caz de condiții meteorologice nefavorabile, concertele se vor organiza în clădirea Filarmonicii. Se vor respecta prevederile privind combaterea COVID-19, purtarea măștilor de protecție și distanțarea fiind obligatorii. Biletele se pot achiziționa AICI.

Evenimentul este organizat de Filarmonica “Dinu Lipatti” din Satu Mare, în parteneriat cu Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu“, Primăria Satu Mare și Consiliul Județean Satu Mare.

Articole recente

Universitatea Babeş-Bolyai, planuri pentru noi dezvoltări în judeţul Sălaj

După discuţiile cu autorităţile locale, UBB se va implica mai mult în judeţul Sălaj - dincolo de prezenţele deja vizibile în Zălău şi Jibou -, după un plan ce va fi stabilit împreună cu autorităţile locale în luna viitoare.

Plângere penală împotriva antrenorilor lotului național de gimnastică de la Deva

Amalia Puflea, o gimnastă de 15 ani din Bârlad, a amenințat cu sinuciderea în cantonamentul din Deva, fiind terorizată de comportamentul antrenorilor Lucian Sandu și Gina Gogean.

Ministrul Muncii: Nu se poate trăi cu salariul minim în România 

Ministrul a precizat că au pornit discuţiile în Comisia de Dialog Social de la Ministerul Muncii, propunerea PSD pentru salariul minim fiind de 3.000 de lei.

Accident cumplit pe Calea Moților, în Cluj

Traficul este închis complet pe Calea Moților

Mai multe articole de același fel